Szekeres Viktor

Jurassic World 2 > Deadpool 2

Itthon a Bukott birodalom be fogja előzni a Deadpool folytatását.

A Jurassic World folytatása napokon belül be fogja itthon érni bevétel tekintetében az év eddigi egyik legnagyobb anyagi sikerét, a Deadpool 2-t. Utóbbi ugyanis már leszálló ágban van, nyolc héttel a premierje után 2 248 eladott jegyet produkált hétvégén, amivel a 13. helyet szerezte meg a hétvégi mozifilmes toplistán, összesen pedig 379 130 nézőnél tart, ami frenetikusan jó teljesítmény egy korhatáros alkotástól.

Azonban az éves toplistán remek helyezését át kell engednie a Jurassic World második részének, melyet premierje ötödik hetében 16 627-en láttak itthon, ami a harmadik helyre volt elegendő a hétvégi toplistán, a film pedig összességében 372 544 nézőnél tart, vagyis a következő hétvége bevételeivel őrségváltás lesz az éves lista második helyén. (Az első egyébként 569 ezer nézővel a Bosszúállók 3, a negyedik pedig a Valami Amerika 2 371 ezer nézővel.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #3
    Ettől függetlenül külön szokták nézni, pl. anno a Másnaposoknál is az volt hogy az addigi legsikeresebb korhatáros komédia, mert amúgy vígjáték szerepelt nála jobban másik is. Meg azért általában a 17/18+ filmek kevesebb nézőt vonzanak.
  • zetortraktor #2
    Arra célzol, hogy 15 évesek nem nézhetik meg a Deadpoolt? Vagy nem érdekli őket és el sem mennek rá? Vicces lenne, bárki megnézheti a korhatár ellenére, maximum visz magával még valakit, ami pozitív hatással van a bevételre, nem véletlen, hogy majdnem mindegyik kisebb korhatáros filmnél sikeresebb idén.
  • takysoft #1
    Egy PG13 filmet nem is nagyon illik egy 18+ filmmel összehasonlítgatni, mert kiesik egy egész korcsoport...