Szekeres Viktor

Új előzetest kapott a George R. R. Martin-féle Gyilkos űrhajó

GRRM nem csak fantasyt, hanem scifit is tud írni.

Többször írtunk már arról, hogy új tévésorozat készült George R. R. Martin egyik régebbi története alapján. A Nightflyers Amerikában a Syfy-on kerül bemutatásra, itthon pedig Netflixre érkezik. Az első részt Mike Cahill rendezte, a főbb szereplők pedig Gretchen Mol, Eoin Macken, David Ajala, Sam Strike, Maya Eshet, Angus Sampson, Jodie Turner-Smith és Brían F. O’Byrne lesznek. Íme a legújabb előzetes.


A jövőben játszódó scifi-horror nagyjából a Föld elpusztításának idején zajlik, amikor pár felfedező a galaxis legfejlettebb űrhajóján elfog egy rejtélyes, földönkívüli űrhajót, mely talán a bolygó túlélésének kulcsát birtokolhatja. Ahogy azonban az áhított cél felé közelednek, kiderül, hogy a hajó mesterséges intelligenciája és nem mutatkozó kapitánya elmondhatatlan borzalmak felé vezetheti őket a űr mély bugyraiba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kékherceg #3
    a magyar netflixen is lesz vagy vpn-ezni kell hozzá?
  • Sequoyah #2
    Mar miert ne lennenek benne azok is? Hat nem ismered Martin papat?:D
  • Ender Wiggin #1
    Kaptár meets Dead Space meets Pandorum. Ha nem lesznek benne csöcsök meg pinák, akkor aligha lesz akkora stósz, mint a Star Wars meets LOTR meets Princess Bride meets random történelmi események, más néven Gnómok Arca.