Szekeres Viktor

Egyre nagyobb bajban a Snowpiercer-tévésorozat

Sokasodnak a gondok a tévés Snowpiercer háza táján.

Nemrég arról számolhattunk be, hogy a Snowpiercer című futurisztikus thrillersorozat készítője Josh Friedman kreatív nézetkülönbségek miatt távozott a projekttől, azonban nem sokkal később meglett az új showrunner, aki nem más, mint a nemrég még az Orphan Blacket igazgató Graeme Manson. Most újabb felhők gyülekeznek a produkció fölött, ugyanis mivel Manson más irányba vinné a sorozatot, a pilot esetében újraforgatásokra lenne szükség, amikre Scott Derrickson, a pilot rendezője nemet mondott, hozzátéve, hogy Friedmané volt a legjobb szkript, amin eddig dolgozott, és a pilot talán az eddigi legjobb rendezése, és nem szeretné totálisan anullálni korábbi munkáját.

A tervezett sorozat története egy olyan világban játszódik, melyben egy kísérlet jégkorszakot idézett elő, ami szinte minden élőlény kihalását okozta, a túlélők pedig egy Föld körül közlekedő vonaton élik "életüket". Egy olyan helyen, ahol épp úgy jelen van az osztályharc, a társadalmi igazságtalanságok, és a politika tétje a túlélés. Szereplők: Mickey Sumner, Jennifer Connelly, Daveed Diggs, Susan Park, Benjamin Haigh, Sasha Frolova, Katie McGuinness, Alison Wright, Annalise Basso, Sam Otto, Roberto Urbina, Sheila Vand és Lena Hall.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #3
    Hát, igen, nem való minden film mindenkinek. Van, akin egy egyszerű koncepció is látványosan ki fog. ld. te nagyon ostoba lehetsz, neked más filmek valók, szerintem.

    "Milyen hosszu az a vonat amit par ora alatt vegig lehet jarni, es meg is tobb ezer ember el fer rajta. "

    Mondjuk valahol iszonyatosan cuki, hogy azt hiszed, hogy az író bele sem gondolt, és csak neked jut eszedbe, és meg sem fordul a fejedben, hogy először a vonatot és a jellemzőit találják ki, és ahhoz passzítják azt, hogy hány óra alatt lehet végig járni.

    Most komolyan, matekozz már kicsit. Egy falun hány perc alatt gyalogolsz át? Vagy, ha akarod, bontsd le, hogy ha egy perc alatt x ember mellett tudsz elmenni a vonaton, akkor "több ezer" ember mellett el lehet-e menni pár óra alatt?
  • Macropus Rufus #2
    A film szamomra 1x nezos volt.
    Mar az alap 5let is gazos. Milyen hosszu az a vonat amit par ora alatt vegig lehet jarni, es meg is tobb ezer ember el fer rajta. Plusz a kulonbozo kiszolgalo berendezesek? Okes, hogy film. De az alap komcepcio is hulyeseg. Film ide, film oda.
  • sárkánylovag #1
    Én nagyon szerettem volna, érdekes az alapötlet és kíváncsi voltam hogy válik ebből sorozat.