Szekeres Viktor

Digitális csatornákat indít az RTL Magyarország

Nem csak földi sugárzásban gondolkodik a magyar RTL.

Két új digitális csatornát indít az RTL Magyarország. Az egyik neve SzeressMost lesz, míg a másiké NevessMost, és talán ennyiből ki is lehet találni, hogy milyen szegmenst próbálnak majd lefedni. Arról még nincs információ, hogy konkrétan milyen tartalmakra érdemes számítani, de minden bizonnyal tévében már sugárzott sorozatok fogják jelenteni a kontent javát.

A telenovella és humor tematikájú tartalmakat kínáló csatornák augusztusától válnak elérhetővé az RTL Most! platformon, melyre egyébként korábban is felkerült az RTL-es csatornákon sugárzott sorozatok, illetve telenovellák aktuális epizódjai, illetve természetesen teljes egészében megtalálhatóak rajta a saját gyártású RTL-es műsorok.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #3
    Te eddig ezt hitted? Az RTL-ben nincs állami pénz - főleg most nincs. Ellenben az MTVA-t konkrétan az állam pénzeli, a TV2-t pedig közvetve az állami megrendelések révén.

    Egyébként meg győzzön a jobbik. Ha a propagandára és a távirányításra ekkora igény van, akkor nem hiszem, hogy megéri ellene szurkolni, az ország megérdemli, amit kap.
  • Cyberdog #1
    Ez az nyomjátok le a Vajna féle kamu kormányzati propaganda TV-ket (TV2 és társai)!!!
    Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2018.07.06. 13:42:54