Szekeres Viktor

Élőszereplős Halo-tévésorozat készül

Valóban nem kellett volna temetni a Halo-sorozatot.

Az év elején számolhattunk be arról, hogy az ide TCA-rendezvénysorozaton, amit az amerikai tévés kritikusoknak szoktak tartani a tévécsatornák részvételével, David Nevins, a Showtime csatorna feje elmondta, hogy a Halo című játék alapján tervezett sorozat továbbra is aktív fejlesztés alatt van. Akkor nem sokan hittek ebben, mostanra azonban bebizonyosodott kishitűségünk, hiszen a Showtime hivatalosan is berendelte a 10 részes első szezont.

Én elején a sorozat kapcsán az is elhangzott, hogy a csatorna vezetése meglehetősen izgatott azok alapján, amiket már bemutattak, és biztosak abban is, hogy ha elkészül a széria, akkor a rajongók kifejezetten elégedettek lesznek vele. Nos, az első lépés ennek érdekében mindenképp a készítői gárda, márpedig velük kapcsolatban nem nagyon lehet panaszunk, hiszen az író nem más lett, mint Kyle Killen, és több epizódot is Rupert Wyatt fog rendezni.

Érdekesség, hogy először a Halo alapján tervezett élőszereplős tévésorozatról 2013-ban írtunk, akkorra datálható az a hír, ami szerint a Microsoft úgy döntött, hogy elkezdi fejleszteni a szériát, többek között Steven Spielberg produceri részvételével. Akkor természetesen semmi konkrétumot nem lehetett tudni a projektről, most viszont annyi kiderült, hogy a sorozat középpontjában a 26. századi konfliktus lesz az emberiség és egy földönkívüli fenyegetés, a The Covenant között. És ebbe a szembenállásba fogják beleszőni a személy történeteket, valamint az akciózást.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #4
    A siker meg a jó két külön fogalom. Az RE-széria anyagi sikere elsősorban az olcsóságnak köszönhető. De hogy bármelyik rész jó lenne, azt azért nem jelenteném ki. Amúgy mindnekinek van kedvence, ezzel nem vagy egyedül, de felteszem univerzálisan elfogadott, jó filmet még nem forgattak játékból. Talán mert aki nem játszott vele, azt nem köti le, aki meg igen, az elve utálni fogja, mert nem a megszokott karakter arcát vagy hangját kapja és az íróknak meg 100%-ban fogalma sincs az adott játékról. A filmekből játék útvonal viszont gyakran tényleg sikeres, talán ezt kéne inkább erőltetni...
  • muerte2 #3
    Szerintem a Silent Hill nem olyan rossz.
    A Resident Evil meg sikeres, nekem nem annyira adja.
  • Ender Wiggin #2
    A Forward Unto Dawn is katasztrofálisan szar. Játékból élőszereplős film = szar.
  • Cobra. #1
    Inkább maradtak volna a 3D CG-nél.