Szekeres Viktor

Megvan Vin Diesel képregény-filmjének fő rosszfiúja

Toby Kebbel is benne lesz a Bloodshotban.

A The Wrap értesülései szerint az angol Toby Kebbellt szerződtették a Vin Diesel főszereplésével tervezett Bloodshot című képregény-adaptáció rosszfiú szerepére. Érdekesség, hogy a színész korábban már alakított képregényes gonoszt, mégpedig Dr. Doomot a Fantasztikus Négyesben. A Valiant Entertainment Comic kiadó képregényének mozis adaptációját a Sony stúdió pénzeli.

Az adaptáció, mely Dave Wilson első filmje lenne a Kevin Van Hook, Don Perlin és Bob Layton által megalkotott figura története lesz, akit katonaként megölnek, majd ismét életre keltenek, immáron technológiailag felturbózva a testét milliárdnyi nanobottal. A tökéletes katona így minden sérülését képes meggyógyítani, alakot tud váltani és a technológiákkal is interakcióba lép, ha úgy alakul.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • BrockSamson #2
    Batrak a keszitok, hogy elokaptak Bloodshotot, a Valiant kepregenyek meg amcsiknal sem kelnek el kifejezetten nagy szamban, bar sokkal kovetkezetesebbek es jobb az univerzum epitesuk, mint a Marvelnek vagy a DC-nek.
  • Zombee #1
    Szerintem ez nem fog gondot okozni, a kutya se emlékszik, hogy ki volt abban a szarban. :) A 2004/2007-es F4 se volt jó, de az új mindent alulmúlt.