Szekeres Viktor

Gondok a Star Trek-tévésorozatnál

Kirúgták a Star Trek-tévésorozat showrunnerjeit.

Annak ellenére, hogy a CBS All Access sikeresnek ítélte meg a Star Trek: Discovery szereplését, így berendelte a sorozat második szezonját, a színfalak mögött csatározások folytak, s a héten kiderült, hogy több író nem volt elégedett a showrunnerök, Aaron Harberts és Gretchen J. Berg elég erőszakos és sértő stílusával, aminek következménye az lett, hogy a párost eltávolították a kormányrúdtól. Utódjuk az executive producerként működő Alex Kurtzman lett.

A széria The Walking Deadből is ismert Sonequa Martin-Green főszereplésével készült el, s mellette kiemelt szerepben még olyan színészeket láthatunk az első évadban, mint Doug Jones, Jason Isaacs, Anthony Rapp, Chris Obi, Shazad Latif és Mary Chieffo. A sorozatot Bryan Fuller készítette, azonban ő idővel kiszállt a produkcióból, hogy az American Gods munkálataira koncentrálhasson - ahonnan egyébként idén rúgták ki.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #3
    Eleg gyenge volt.....
  • NEXUS6 #2
    Én nem mondanám, hogy xar volt az első évad, csak épp semmi köze az ST-hez.
  • wraithLord #1
    Voltak eddig is gondok ott. Pl. hogy nem volt jó a sorozat. Fullernek nem kellett volna kiszállnia. Remélem, most a kirugdosás után jobb lesz, és nem rosszabb.