Szekeres Viktor

2019-ben is Supernaturalt fogunk nézni

Bár az eredeti nézők többsége már rég távozott, az új rajongók életben tartják a Supernaturalt.

Az amerikai CW csatorna tíz futó sorozatát is folytatni szándékozik jövőre. Az újabb szezont kap szériák magas száma többek között annak köszönhető, hogy a csatorna az eddigi 5 programozható napja mellé 2018/19-től egy hatodikat is behoz, hiszen ezentúl vasárnap is fognak sorozatokat adni. Mindez pedig azt jelenti, hogy 2-4 sorozattal többet sugározhatnak jövőre.

A csatorna egyik legnézettebb sorozata a Supernatural, mely jó eséllyel addig marad képernyőn, míg a főszereplői szeretnék. És egyelőre Jared Padalecki és Jansen Ackles szeretné, ezért a széria megkapta a 14. évados berendelését. A sorozat hosszú távú sikerének az a titka, hogy az évek során rengeteg új rajongót szerzett. Értelemszerűen azok nagy része, akik 2005-ben elkezdték nézni a tinihorror szériát, már ráunt vagy kinőtt belőle, azonban minden évben érkeztek új nézők, akiknek kitartóbb hányada képes volt kompenzálni a távozókat, aminek köszönhetően az elmúlt években elég stabil volt a széria nézettsége

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #5
    "de szerintem már 2 évaddal ezelőtt abba kellett volna hagyni."

    "volna, volna...", ha tudod, hogy abba kell hagyni, akkor miért nem hagyod abba? Én már 7 évaddal ezelőtt abbahagytam, amikor csökkenni kezdett a minőség, és a jelek szerint jól tettem. Nem kötelező a sorozatokat végig nézni. Nézhetsz helyette olyat, amire nem mondod azt, hogy abba kell hagyni, hanem maradéktalanul élvezed.
    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2018.06.26. 16:31:46
  • Cobra. #4
    Én is nézem eleje óta, de szerintem már 2 évaddal ezelőtt abba kellett volna hagyni. A 14. évad után meg tényleg nem tudom hova lehetne még menni, nem marad már kit legyőzni.
  • Paddy #3
    2005-ben a legjobban várt sorozatom volt. Az első évadot többször is újra néztem, mondjuk a fényképezése még akkor kissé darkosabb volt, ami jól állt a sorozatnak.
  • Daditsx #2
    Én is az eleje óta nézem és nem untam meg. Ez egy olyan sorozat amit nem basztak el évről évre az új évadokkal.
  • gyualmighty #1
    2005 ota nezem, nem untam ra egyaltalan