Szekeres Viktor

Folytatódik a Castlevania-sorozat

A Castlevania harmadik szezonja is zsákban van.

A Netflix tavaly nyáron mutatta be a Castlevania című anime sorozatot, és pár órával később be is jelentették, hogy berendelték a második évadot, mely a 4 részes elsővel ellentétben már 8 epizódot fog tartalmazni. A 2. évados premierre azóta várunk, de most már annak tudatában, hogy harmadik évadot is kap a széria, ugyanis Richard Armitage, a főhőst szinkronizáló színész mintegy mellékesen arra célzott, hogy elkezdte az új részek "hangolását".

Ez is jelzi azt, hogy a népszerű játék franchise-nak még bőven vannak rajongói, valamint, hogy az erőszakos animációknak is van közönsége. Az igencsak korhatáros széria készítője Warren Ellis, a történet alapjául pedig a Castlevania III: Dracula’s Curse szolgált. A sorozat a Belmont klánra fókuszál, pontosabban annak utolsó túlélő tagjára, aki megpróbálja megmenteni Vlad Tepes Dracula által fenyegetett Kelet-Európát a kihalástól.

A Castlevania egyébként először 1986-ban jelent meg a Konami gondozásában, és azonnal hatalmas sikert aratott. Azóta szinte minden géptípusra jelent már meg része. Körülbelül 10 évvel ezelőtt Paul W.S. Anderson tervezett mozifilmet rendezni belőle, de ez a projekt elhalt. Nemrég egyébként kiderült, hogy lesz folytatása a játéksorozatnak is. Azonban a Castlevania: Grimoire of Souls csak mobilokra jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!