Szekeres Viktor

Remekül indult az Ocean's 8

Ahogy arra számítani lehetett, tarolt az új Ocean's-film.

Amerikára mindig számítani lehet, ha sztárparádés film sikeressé tevéséről van szó - bár ez általában Európára is igaz. A tengerentúlon pénteken került bemutatásra az Ocean'8 című rablós-átverős film, és természetesen rögtön a legnézettebbé vált a mozikban, legalábbis a 16 milliós pénteki teljesítmény erre enged következtetni.

Ez a nyitónap nagyjából 40-42 milliós hétvégét sejtet, ami felülmúlja a gyártó stúdió 35-40 milliós elvárásait, viszont alulmarad egyes 45, sőt, 50 millió dollárosnál is erősebb hétvégét előre jelző optimista jóslatokkal szemben. A közönség a filmmel nem volt maradéktalanul elégedett, hiszen a CinemaScore exit pollos felméréseinek végeredménye csak B+ lett, ami négyes föléként értelmezhető.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • molnibalage83 #6
  Hát, az eddigi értékelések alapján pont az, amire számítan lehet. Még egyszer nézősnek sem lehet tekinteni, átlagos tucatfilm. Egy poént akarnak már sokadjára elsütni.
 • Ender Wiggin #5
  Milyen random filmre célzol? A GB nem random, az is femi-reboot, ezért releváns. Az O8-nak csak annyi az előnye, hogy fele annyiba került. De így sem biztos, hogyegálba kerülhetnek vele. A kritikai rész az, ami senkit sem izgat. Nem azon áll vagy bukik a folytatás...
  Hogy az infláció nem számít, azt nem állítanám. Nyilván azért tartja számon a BOM is, mert nem számít. Ahogy azt a tényt is, hogy sokkal több moziban biztosítottak hozzáférést, mint a korábbi részek esetében, mégsem sikerült igazából túlszárnyalni azokat. Egyelőre.
 • zetortraktor #4
  Vagy kiderülhet, hogy még nagyobb siker, gondolom, erre célzol. De kit érdekel, hogy mi lesz, hogy mennyit kaszál egy amerikai vállalat, az is tök mindegy, hogy 2,5-szeres vagy 3,5-szeres szorzója lesz (besül kontra beindul), vagy marad a háromszoros (hozza az átlagot), a lényegen nem változtat. Érdekelte a népet, 100 milliós film lesz és kalap, mivel nem váltotta be kritikailag a világot, jövőre nem fog beszélni róla senki. Majd pár év múlva kap egy folytatást, az talán jobb lesz, nem csak egy alkalmi időtöltés.
 • zetortraktor #3
  Az Assassin's Creed meg 10 millióval indított, ha már random filmeket sorolunk fel. Az meg, hogy hány mozi. kit érdekel, mindenkinek van lehetősége annyi moziban sugározni, amennyiben akar, ha a költségeit akarja növelni. Az inflációt is felesleges belekeverni, azzal a kutya nem foglalkozik. Egyszerűbb, ha az ember az eladott jegyeket nézi, ha hasonlítgatni akar 10 meg 20 évvel ezelőtti filmeket.
 • Paddy #2
  Várjuk ki a végét, mert egy hét alatt simán besülhet a feminimm Ocean "újragondolás".
 • Ender Wiggin #1
  Hasonló szám lett (41,5), mint az előző 3 film. Viszont inflációval számolva ez a leggyengébb nyitány, főleg, mert 500 több moziban mutatták be, mint az elődöket... Arról nem is beszélve, hogy a Ghostbusters is 46-tal indult, pedig azt már előre lehúzták.