Szekeres Viktor

Újabb nagy visszatérő a Top Gun 2-ben

Most már hivatalos, Val Kilmer benne lesz az új Top Gunban.

Valamiért nagyon sokáig nem lehetett hivatalosnak tekinteni Val Kilmer részvételét a Top Gun második részében, de most, hogy a The Wrap hivatalos megerősítésre tett szert, leírhatjuk, hogy Maverick riválisa, Tom “Iceman” Kazansky vissza fog térni.

Val Kilmer még 2015-ben, saját Facebook oldalán erősítette meg, hogy szerepelni fog a Top Gun folytatásában miután megírta, hogy felajánlották neki ismét Iceman szerepét, ő pedig azonnal, a forgatókönyv ismerete nélkül bólintott rá, márpedig ilyen lehetőség nagyon ritkán adódott eddig életében.

Jerry Bruckheimer, a producer korábban elmondta, hogy a Top Gun második részének története a pilóta nélküli drónok körül forogna, tehát egy olyan világban játszódna, ahol a vadászrepülőgépeket vezetők katonák a kispadra szorulnak, de természetesen Maverick meg fogja mutatni, hogy a pilóták sosem válhatnak feleslegessé. A forgatókönyv legutóbbi változatát Justin Marks adta le, a korábbit pedig Peter Craig írta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • molnibalage83 #3
  Ezt most valami fehéröves trollkodás? 1985 magasságábam mivel imitálták volna a keleti gépeket? Vagy a problémád az, hogy nem 1:1-ben hiteles szovjet felségjelzés van? Azt meg szándékosan nem vállalták fel. Nem tűnik fel, hogy végén a lövöldözésnél okkal nem említenek országnevet sem...?

  (A magyar fordítás hülyeségeiről me aztán végképp ne is beszéljünk.)
 • Ender Wiggin #2
  csak ne cseszték volna el a repülős jeleneteket is pl. azzal, hogy vörös csillagot festettek amerikai gépekre, hátha elhisszük, hogy szovjet cuccokról van szó...
 • BASEBALL-fan #1
  Én már várom a maga csöpögős módján, de jó volt az első is, bár szerintem leginkább a sok repülős jelenet vitte a hátán a filmet.