Szekeres Viktor

Remek plakátot kapott az Így neveld a sárkányodat 3

Elkezdődött az Így neveld a sárkányodat 3 kampánya, nemsokára érkezik az előzetes.

A Universal Pictures és a DreamWorks Animation kiadta az első plakátot a for How to Train Your Dragon: The Hidden Worldhöz, mely az Így neveld a sárkányodat-filmsorozat harmadik epizódja lesz. A filmet ismét Dean DeBlois rendezi, és benne visszatér szinkronhangként Jay Baruchel, America Ferrera, Kit Harington, Cate Blanchett, Gerard Butler, Kristen Wiig, Craig Fergusonés F. Murray Abraham.

Remélhetőleg jövő tavasszal valóban be is mutatják a régóta húzott, halasztott filmet, hiszen eredetileg 2016. június 17-e, majd 2017. június 9-e volt a céldátum, hogy azok után 2018. június 29-ére lőjék be a filmet, melynek premierjét később előrehozták május 18-ára, hogy aztán a(z elvileg) végleges 2019. március elsején horgonyozzanak le.

Talán a tologatásnak ahhoz is köze van, hogy a második film nem szerepelt túl jól hazájában. Amerikában az első részt remekül fogadták, azonban annak 217,5 millió dolláros bevételeit a folytatás alulmúlta, mindössze 174 millió dollárt termelt. A nemzetközi piac persze kompenzált, ugyanis Amerikán kívül 277 millió dollárról 444 millióra nőttek a bevételek a második epizódra. Az animációs folytatásokhoz hasonlóan idehaza ez a film is hatalmas kasszasikert aratott.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Csak ne csillámfaszpóni feje lenne a sárkányoknak...