Szekeres Viktor

Kiderült, ki lesz az új Spawn

Nagy nevet szerződtettek a Spawn-reboot főszerepére.

Bár Todd McFarlane tavaly ősszel még arról beszélt, hogy a Spawn rebootját februárban kezdik el forgatni az ő rendezésében, erre még nem került sor, hiszen egészen a tegnapi napig azt sem lehetett tudni, hogy ki lesz a képregény-adaptáció főszereplője. Nos, végre lehullt a lepel, a szerepért már hosszú évek óta kampányoló Jamie Foxxot szerződtették Al Simmons szerepére a 10-12 milliós költségvetéssel rendelkező darabba.

A képregény készítője tavaly azt is elmondta, hogy igen sötét tónusú filmre kell számítani, ami erősen korhatáros lesz, jóval korhatárosabb, mint a Deadpool, de ez is persze "csak" afféle hard R-korhatárt jelent, nem fognak átcsúszni az üzletileg vállalhatatlan NC17-es besorolásba. Az most derült ki, hogy a készítő trilógiában gondolkodik, az első film nem eredettörténet lesz, és hangnemében a Jákob lajtorjájára fog némiképp hajazni.

Az első Spawn-film 1997-ben világszerte 87 millió dollár bevételt produkált, és jóval nagyobb költségvetésből készült, mint a mostani, aminek 10 milliós a büdzséje. Ez persze nem meglepő, hiszen az olcsó filmekre szakosodott Blumhouse az egyik gyártója. Később egyébként a képregényes figura egy animált HBO-s minisorozatban is szerepelt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Okisz #8
    Szarul nézett ki? Nagyon el vagy tévedve Zombee :D
    Híresen ügyes megoldások voltak abban a filmben, nem egy dokumentum film készült róla.
    Utoljára szerkesztette: Okisz, 2018.06.08. 08:30:33
  • Ender Wiggin #7
    Ááá, többszáz licenszvédett karakter van és még több public domain. Végtelen a szuperhősök tárháza, igaz, 99%-ban totál idióta karakterek (és végső soron valamilyen formában egymás utánzatai).
  • kalapos01 #6
    Most forog júniusban.
  • BrockSamson #5
    Nem fognak. A 30-as evek ota gyulnek a kepregeny szereplok, ha igeny van ra, akkor meg jo ideig kitartanak az alapanyagok.
  • Dynamic #4
    Jó, jó és 2026-ban talán el is kezdik forgatni. Lapozzunk!
  • Jawarider #3
    Lassan elfdogynak a karakterek ezekhez a marhaságokhoz
  • BrockSamson #2
    A szereplo jo hir, a koltsegvetes viszont necces. Szerintem voltak GoT reszek, amik tobbol keszultek, mint ez az egesz film.
  • Zombee #1
    10 millió már 1997-ben is kevés lett volna egy ilyen filmre, és az is szarul nézett ki jóval több lóvéból is. 10 millió manapság egy kamaradrámához is karcsú.