Szekeres Viktor

Felhőkarcoló: itt a legújabb előzetes magyarul is

Dwayne Johnson már magyarul akciózik.

Új előzetest kapott a Felhőkarcoló című akciófilm, melynek fogadtatásából végképp ki fog derülni, hogy az egykori The Rock nevével mennyire lehet eladni egy filmet. Az egy-, maximum kétszemélyes projektjei közül a Rampage nemrég 35,7 milliós nyitóhétvégét produkált Amerikában, míg a Baywatch csupán 18 milliósat, de korábban a Központi hírszerzés is 35 millió fölött nyitott, a San Andreas pedig 54 millió dollárral. Sőt, még a buktának elkönyvelt Herkules is jó volt 30 millió dollárra. Mondanunk sem kell, hogy hozzá hasonló húzónév, már ami a nyitóhétvégés közönségvonzást illeti, mindössze három van Hollywoodban, és ez azóta van így, hogy a Rohanás és a Csapda 8, valamint 13 milliós startja után felhagyott a(z egy fokkal) komolyabb filmek készítésével


A film hivatalos szinopszisa a következő a hazai forgalmazó, a UIP-Duna Film leiratában: Will Sawyer (Dwayne Johnson), aki egykor az FBI túszmentő osztagát vezette, jelenleg felhőkarcolókra specializálódott biztonsági szakértőként dolgozik. Legújabb megbízása miatt Hongkongba utazik, amikor a világ legmagasabb épülete hirtelen kigyullad, és őt kiáltják ki felelősnek.
Will ellen körözést adnak ki, így kell megállítania az igazi felelősöket, tisztára mosnia a nevét, és legfőként megmenteni a családját, akik az épületben rekedtek… a tűzvonal fölött.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!