Szekeres Viktor

Kíméletlenül elkaszálták a Lucifert

Három évad után megszüntetésre került a Lucifer.

Cseppet sem meglepő módon egy, a kitartó nézők által is ostorozott szezon után az amerikai FOX csatorna úgy döntött, hogy megszünteti a Lucifer című krimisorozatot. Az eredetileg DC-s képregényes adaptáció már a kezdetek kezdetén is a nyomozós irányba indult el, s a folytatásban ezt sikerült elmaszatolnia a készítőknek a mitológiával kapcsolatos szálakkal, illetve szembenállásokkal, és ekkor indult meg a nézettségileg egykor sikeres széria a lejtőn.

A csavar a sztoriban az, hogy a múlt heti finálé nem a sorozat utolsó része lesz, hiszen két epizódot még láthatnak a nézők az elkövetkező napokban, azonban ezek nem a következőnek számító részek lesznek, hanem olyanok, amik nem fértek bele a harmadik szezonban. Természetesen a folytonosságot nem bolygató, önálló epizódokról van szó.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #7
    Fura, mert nekem épp az a bajom, hogy egyszerűen nem tudom nézni, amit szeretek, mert a többség folytatódik, és évente 30-40 kurva jó új sorozat is érkezik. Oké, a legjobbak közül most véget ér a The Americans, de ettől még (így hirtelen) a Good Fight, a Better Call Saul, a Dark, a This Is Us, a Barry (á, zseniális!), a Kim's Convenience, a Broken, a Corporate, a Mary Kills People, a Mr. Mercedes, a Cobra Kai mind folytatódik, és tippre nem sokára bejelentik a Killing Eve-et meg a The Alienistet meg a The Terrort is.

    Még szerencse, hogy a Waco és a Looming Tower talán csak minisorozat volt.
  • kalapos01 #6
    Ezt most nem értem. A Lucifer pont olyan, mint a Castle. Romantikus és vicces nyomozós szappan, amiben egy sármos faszi segít a rendőrnőnek, csak itt még gyereke is van a csajnak. Az egyiket többen nézték. Előfordul. Viszont a Revolutiont elég fura említeni, mert nagyon ratyi volt az első 5 rész után.
  • kalapos01 #5
    Okosan kell csinálni - a jó szezonokat megnézni. A 13. évad például nagyon jó lett.
  • NEXUS6 #4
    Supernaturalból 5 vagy 6 évadot azért végignéztem. Aztán ennyi. Úgy a 3. táján kellett volna azt is abbahagyni, nem nekem, hanem a készítőknek.
  • MiQ #3
    ... lehet, hogy igazad van, de a Lucifer akkor is sz@r volt, már az elejétől fogva! Hol van ez a nyifi-nyafi Luci a Supernatural ördögéhez képest? >:D
  • skorpio7 #2
    Nem vagy egyedül, de kihagytad a szuperhősös sorozatokat amik legyenek bármilyen alacsony nézettségűek mehetnek tovább (Zöld íjász, Flash, Supergirl ). Biztos bennünk van a hiba.
  • Oliwaw #1
    Amit szeretek azt megszüntetik (Expanse,Revolution). Úgy látszik a széles tömegekkel ellentétben, szar ízlésem van, hiszen az olyan
    sorozatok mint pl. Castle, Ncis (ezek testvére, kölyke, és egyéb rokonai), bármely helyen hirtelen felbukkanó helyszínelők, stb. sokkal jobbak, hiszen sok, sok évadot megérnek.