Szekeres Viktor

Folytatódhat a Krypton

A Krypton megkapta a 2. évados berendelését.

Az amerikai Syfy csatorna úgy döntött, hogy jövőre folytatni kívánja a Krypton című, Superman szülőbolygójáról szóló sorozatot, ezért a héten finálézó szériából berendelte a második szezont. A Krypton nagyjából 200 évvel Az acélember történései előtt játszódik, és úgy kezelik, mintha történelmi dráma lenne. A sorozat főszereplői Georgina Campbell, Cameron Cuffe, Elliot Cowan, Ann Ogbomo, Rasmus Hardiker, Wallis Day, Aaron Pierre, Ian McElhinney és Shaun Sipos.

David S. Goyer tévésorozatos tervének forgatókönyvét Ian Goldberg írta, és sokakat meglephet, hogy ez a sorozat folytatódik a The Expanse ellenében, de mindkettő iránt nagyjából hasonló volt az érdeklődés a csatornán, és mivel utóbbi sokkal drágább, valamint annak gyártója a Syfy-nak csak korlátozott jogokat adott a sugárzásra és egyéb felhasználásra, így a döntés nem volt meglepő.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • BaliBoy #4
    Hát elég rosszul tetted. Az S2 mérföldekkel jobb mint az első évad. (a 3-ról még nem tudok nyilatkozni, megvárom, hogy lemenjen a teljes évad)
  • jkedzs #3
    The Expanse S2, S3 teljesen más mint az S1.
    csak mondom.
    S1 egy összevisszaság.
    S2, S3 egy igazi scifi tele drámával, nagyon jó karakterekkel és emlékezetes jelenetekkel.
  • zetortraktor #2
    Egy csatornán mennek, egy napon, egymás után, kvázi egyazon műfajt képviselve - hát elég nagy szarban lennénk, ha valakinek a hisztije miatt még ezt sem lehetne összehasonlítani. Annyi a különbség, hogy az egyik drága sorozat, intelligens és felnőtteknek szól, a másik negyeddannyiba, ostobácska és a tinik a célközönség.

    A lufis hasonlatod nem nagyon működik, ha csak egy évadot láttál, mert akkor gőzöd nincs a folytatásról. Amásodik és harmadik évadra is fel lehet fújni egy lufit.
    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2018.05.23. 20:01:42
  • Relixo #1
    "sokakat meglephet, hogy ez a sorozat folytatódik a The Expanse ellenében,"
    Azért ne hasonlítsuk már össze a kettőt.... a másik meg,hogy az Expanse egy felfújt lufi ami ki is durrant. Szeretem a scifit de első évad után kaszáltam az Expanse-t már.
    Ezzel ellentétbe a Krypton (bár nem scifi-nek mondanám) egész jól kezdett így első évadnak. (és szerencsére kihagyták a tini szuperhős nyált és idióta beszólogatást belőle ezért külön pont nekik)