Szekeres Viktor

Nagy sikernek ígérkezik az Ocean's 8

Úgy tűnik, hogy siker lesz az új Ocean's-film.

A Village Roadshow rablós-átverős filmje, az Ocean's a jelenleg felmérések szerint igazolni fogja a gyártók elvárásait, hiszen az Amerikában június nyolcadikán bemutatkozó némely iparági forrás szerint akár 45 millió dollárral is debütálhat nyitóhétvégéjén, ami nagyjából a Szellemirtók szintjét ütné meg. Az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy mindez nem jelent semmit a végső nyitány kapcsán, főleg, hogy akadnak olyan tracking infók is, melyek "csak" 30 milliós nyitányt jövendölnek a filmnek.

A 2001-es Ocean's Eleven - Tripla vagy semmi 85 millió dollárba került és Amerikában 183, a világ többi részén pedig 267 millió dollárt termelt. A második rész, a Ocean's Twelve - Eggyel nő a tét 2004-ben 110 milliós költségvetés mellett 126 milliót hozott hazájában, azon kívül pedig 237 milliót, míg a trilógia záró darabja 2007-ben, az Ocean's Thirteen - A játszma folytatódik Amerikában 117, nemzetközileg pedig 194 millió dollárra volt jó.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #9
    Nice bullshitting....

    "csak az Egyeskére akartam rámutatni, hogy mekkora hülyeséget írt"

    Mert miert is? A Ghostbusters nagy beeges volt....a sikertol igencsak messze szaladgalt...Marpedig a cikk a sikerrol es -peldakent- a Ghostbusterrol ir...ami vicces...
  • kalapos01 #8
    A megoldás egyébként az, hogy a címet és a leadet (más néven a hírfejet) nem számoltam, hiszen a hír maga a hírtestben kerül kifejtésre, a cím és a lead kihagyásával elvileg nem szabad infót veszteni. Szóval igen, a lényegben nincs ott a siker szó.

    De igazából az egész nem is érdekes, nem akarom elvenni az okozott örömet, csak az Egyeskére akartam rámutatni, hogy mekkora hülyeséget írt, de mondjuk tök felesleges, mert nyilván sosem fog visszanézni ide.
  • kalapos01 #7
    Néha annyira jó látni, amikor ilyen lazán lépre megy valaki, aki feltételezi, hogy nem néztem meg. Egy sima CTRL+F-fel manapság megoldható a dolog. Innen kezdve szerintem le tudod követni a gondolkodásomat, ami arra épített, hogy biztosan lesz valaki, aki olvassa a kommentemet, és nem elfogadja, hanem azt mondja, hogy "tényleg nincs benne?" vagy azt, hogy "bebizonyítom, hogy hazudik", és utána még képes rá is keresni. majd beírja, amit talált. Ha belegondolok, hogy puszta átlátszó manipulációval elvettem pár másodpercet az életedből, amit nem rám akartál szánni, akkor némiképp szégyellem magam.
  • Paddy #6
    A sikerre nem mernék fogadni.
  • NEXUS6 #5
    "Értő olvasás."
    Aha.
    Nem szégyen a diszlexia, csak nem kell vele kérkedni.
  • kiralysanyi #3
    "Konkrétan az egész hírben nem szerepel a siker szó. Értő olvasás."

    "Nagy sikernek ígérkezik az Ocean's 8 "
    "Úgy tűnik, hogy siker lesz az új Ocean's-film. "
  • kalapos01 #2
    Nyilván nem hozott rosszul, de szerintem senki sem írta, hogy siker volt. Konkrétan az egész hírben nem szerepel a siker szó. Értő olvasás.

    Viszont, ha egy ilyen film ilyen magasan lenyomva az effekteseket, a Ready Player One-t, a Rampage-et vagy a többi folytatást, a Szürke ötven árnyalata 3/Tűzgyűrű 2-t, az tényleg nem lenne semmi. De szerintem a 45M nem túl valószínű, az mindegyik előző Ocean'st is verné.
  • NEXUS6 #1
    Nem is tudtam, hogy a Szellemirtók siker volt?!
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2018.05.19. 03:08:35