Szekeres Viktor

Újabb játékadaptáció: készül a Monster Hunter-mozifilm

Paul W.S. Anderson és Milla Jovovich a Monster Huntert tervezi legközelebb adaptálni.

A Variety értesülései szerint Milla Jovovich megint együtt fog dolgozni férjével, a Resident Evil-filmek rendezőjével, Paul W.S. Andersonnal, mégpedig egy újabb játékadaptáción, a 60 millió dolláros költségvetéssel rendelkező Monster Hunterön.

A film természetesen a 10 éve megjelent játék mozis változata lesz. A készítők nagy szerencséje, hogy a Monster Hunternek nincs különösebb története, a játékosok mindössze szörnyekre vadásznak benne és karakterüket fejlesztgetik, alakítják saját szájuk íze szerint, márpedig ez azt jelentette, hogy így a forgatókönyvet totális szabadság mellett lehetett megírni, mint ahogy a főhőst is úgy alkotják meg, ahogy akarják.

A film hivatalos logline-ja a következő: "Minden Szörnyre jut egy Hős is. Egy életét semerre sem vivő munkával rendelkező átlagember kideríti, hogy ő valójában egy ősi hős leszármazottja. Ezt követően egy misztikus világba kell utazni, hogy Szörnyvadásszá képezhessék ki, még azelőtt, hogy a világ mitikus lényei elpusztítanák a mi világunkat."

A tervek szerint a Monster Huntert a Dél-Afrikai Köztársaságban forgatnák, közelebbről Fokvárosban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!