Szekeres Viktor

Guy Ritchie ismét A ravasz, az agy... és a Blöff szellemében készít filmet

Végre! Guy Ritchie visszatér a gyökereihez.

Guy Ritchie annak idején olyan filmekkel alapozta meg magát filmrendezőként, mint A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső, valamint a Blöff, amik máig minden idők legjobb alkotásai közé tartoznak. Azonan ezt követően hol Madonna, hol pedig a hollywoodi stúdiók csavarták el a fejét, s minden Revolverre vagy Rocknrollára jutottak olyan értékelhetetlen vagy totálisan közepes rendezések, mint a Hullámhegy vagy a Sherlock Holmes. Ritchie az Arthur királyos adaptációjával némiképp már megmutatta, hogy nem felejtette el gyökereit (sem a sajátjait, sem gyökér karaktereit), de az Aladdin utómunkái után végre vissza is fog térni hozzájuk.

Guy Ritchie következő filmje ugyanis a Toff Guys lesz, ami abszolút a fent említett két klasszikus szellemében fog elkészülni, London külső kerületeiben fog játszódni, pörgős (és nagyon ízes) párbeszédekkel lesz tele, s a rendező tipikus stílusával, mellyel annak idején betört a mainstreambe. Fura módon a filmet, mint a Szexi dög és a Downton Abbey keverékét írják le, és a középpontjában egy angol drogbáró lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wraithLord #1
    A Sherlock Holmes első része mondjuk nekem tetszett. Még ha meglehetősen fura is volt ilyen stílus párosítása Doyle nyomozójával...