Szekeres Viktor

John Woo minden idők egyik legjobb akciófilmjét dolgozhatja fel

Elkészülhet a The Killer remake-je.

Nagyon, nagyon hosszú ideje tervezi John Woo, hogy elkészítse The Killer című klasszikus akciófilmjének újráját, és az évek óta tartó és reménytelennek tűnő fejlesztés úgy tűnik, hogy végre sikerrel zárulhat, hiszen a Deadline arról értesült, hogy a Universal Pictures beindította a projektet, sőt, azt gyorsított eljárásban minél hamarabb meg is fogja valósítani. A megannyi akciómozira hatást gyakorló alapfilm új változatának az Oscar-díjas Lupita Nyong’o lehet a főszereplője, és mindez azt is jelenti, hogy John Woo a 2003-as A felejtés bére után most fog először amerikai filmet rendezni.


Az 1989-es film itthon A bérgyilkos címen jelent meg Chow Yun-Fat főszereplésével, és a szinopszisa a következő: "A film főhőse Jeffrey, a bérgyilkos, aki ugyan igyekszik biztosra menni, egy alkalommal azonban mégis véletlenül súlyosan megsebesít egy Jennie nevű énekesnőt, aki kis híján megvakul. Lelkiismerete megnyugtatására Jeffrey elhatározza, hogy anyagilag támogatja a lány igen költséges szemműtétjét, és ezért - bár vissza akart vonulni - újabb megbízásokat vállal el. Egy közvetítőn keresztül azt a feladatot kapja, hogy végezzen a kábítószermaffia főnökével, Wenggel, s a nagy nemzeti ünnep alkalmával elkövetett gyilkosság felkelti két zsaru, Lee és Randy figyelmét. Lee hamarosan fényt derít Jeffrey és Jennie kapcsolatára, és megmagyarázhatatlan szimpátia ébred benne a talán nem is olyan hidegvérű gyilkos iránt."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kropotkin #2
    Azért a film sikeréhez erősen hozzájárult Chow Yun-Fat is.
  • Ender Wiggin #1
    És ki lesz vajon a főszereplő (a gyilkos)? Vagy itt is genderváltás lesz és Nyongo a gyilkos, aki belezúg egy dzsásztinbíberbe?