Szekeres Viktor

A Bosszúállók 3-nak esélye nem volt megdönteni a Halálos iramban 8 rekordját

Amerikában tarolt az új Avengers-film, Amerikán kívül azonban nem döntött csúcsot.

Mint arról már írtunk korábban, mozifilm még sosem hozott annyi bevételt első három napján Amerikában, mint az Avengers: Infinity War. Azonban Amerikán kívül a filmnek esélye nem volt rekordot dönteni, ugyanis hiába a sok felállított országos csúcs, a nyolcadik Halálos iramban-epizód sokkal erősebben kezdte meg mozis pályáját. Míg az Avengers 3 szörnyen magas, 380 milliós teljesítménnyel debütált, addig a Fate of the Furious annak idején 443 millióssal.

Persze mindez némiképp csalóka képet fest a két filmről, hiszen mint azt jól tudjuk, a Halálos iramban széria globális bevételét, mint oly sok látványfilmét, Kína húzta fel, mely a nemzetközi nyitány 42%-áért, 185 millió dollárért felelt, márpedig a Bosszúállók: Végtelen háborút még nem adják a kínai mozik, bár tény, hogy nem is számíthat ilyen erős kínai kezdésre. Globálisan nézve mondanunk sem kell, hogy a Marvel-film startja (630 millió dollár) Kína nélkül is lazán rekordot döntött, hiszen a jóval gyengébb amerikai startnak köszönhetően a Halálos iramban 8 "csak" 542 millióval nyitott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #10
    Azért ez elég retardált dolog, be kell látnod.
  • MsUser #9
    Mi az a Halálos iramban?
  • wraithLord #8
    Tekerősen bármit meg lehet nézni, szóval ez nem minősítés. :D Legalábbis ami a skála pozitív felét illeti... :D
    Kérdés, ki néz tekerősen filmeket? Max. ha kötelező megnézni, mert valami filmművészeti szakra jársz.
  • WoodrowWilson #7
    Neked is nagyon sok időd lehet, ha unalmas filmeket nézel tekerősen.
  • petrov144 #6
    Szörnyű, unalmas a legtöbb marvel film, Vihar egy bili vízben a műkonfliktusaival. Tekerősen meg lehet nézni
  • hunscripter #5
    Na ... azért a kettőt ne hasonlitsuk már össze, az egyik egy komplex történet, több szálon fut, több jó film vezette fel egy teljes univerzum épült fel rá, rengeteg karakterrel, a másikban meg csak a "cshalád" és néha autókáznak, láttam az első 3 részt ugyanaz mintha láttam volna az összeset.
    Ezt úgy írom, hogy még marvel fan sem vagyok. Lehet mondani bármelyik marvelre hogy meseszerű, szuperhősős de akkor is fényévekkel intelligensebb mint egy "nyomjuk a gázt aztán zúzzuk le a rosszfiukat 2435. alkalommal, minél menőbben ..ja és cshalád ".
  • KoLaMan #4
    Hiába na, Ízlések eltérőek.
    Míg az Avengers/szuperhős/galaxismentő filmek valahogy némileg hidegen hagynak, addig a Halálos iramban szérián egészen jól szórakozom a hülyeségeivel együtt.
  • KoLaMan #3
    :-)
    talált, süllyedt.
  • Ender Wiggin #2
    ööö, miért, az avengers talán komoly film?
  • Etinger #1
    Meg lehet még ez a rekord is. Durva, hogy a Halálosabb Iramban ilyen brutális számokat hoz, ahhoz képest, mennyire komolytalan 0 az egész film.