Szekeres Viktor

Az Avatar új epizódja olyan lesz, mint a Keresztapa 2

Nem kell aggódnunk az Avatar folytatása miatt.

A sokak szerint elég közepes Avatar után értelemszerűen vannak, akik kételkednek James Cameron képességeiben, hiszen mit tudhat a rendező a jó folytatások készítéséről, azonban, ha hiszünk a rendezőnek, akkor nincs okunk az aggódásra. Cameron ugyanis a Keresztapához, illetve annak folytatásához hasonlította az Avatar 2-t,mely inkább családi dráma lesz műfaját tekintve, tehát teljesen más műfajt és másféle történetet fog képviselni, mint az első film.

A 20th Century Fox és a Lightstorm Entertainment filmje 2020. december 18-án kerül bemutatásra az amerikai mozikba, amit 2021. december 17-én fog követni a harmadik rész, 2024, december 20-án a negyedik epizód, az ötödik pedig 2025. december 19-én. Persze a negyedik és az ötödik epizód elkészülésének egyik feltételen az, hogy a korábbi részek jól szerepeljenek a mozikban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Sequoyah #6
  Lassan kihalk a generacio aki szerette az elso Avatart. Mikor is fog megjelenni, 2030-ban? Ja de inkabb \ nem, nem 5, hanem 15 uj Avatar lesz, es 2050ben jonnek...
  Kezd rohejes lenni az egesz, es onmaga parodiajava valni...
 • zetortraktor #5
  Javítson ki valaki, ha tévednék, de szerintem nagyon látványosan elsuhant valaki mellett az irónia.

 • Ender Wiggin #4
  "A sokak szerint elég közepes Avatar után értelemszerűen vannak, akik kételkednek James Cameron képességeiben, hiszen mit tudhat a rendező a jó folytatások készítéséről,"

  Mit tudhat Cameron a folytatásokról, hiszen csak "szar" folytatásokat csinált, mint az Aliens meg a T2, melyek éppenséggel kultuszfilmek... De hogy Cameron folytatásbeli képességeiben miért pont az Avatar első része után kéne elkezdeni kételkedni, az csak a szerző tudja...

  "nem, mások utánakutatnak, hogy mit nézzenek, és jó esetben csupa zseniális darabot látnak."

  Hát öregem, gratulálok, ha a blockbuster kategóriában láttál zseniális filmet az Avatar óta.
 • NEXUS6 #3
  Hát nem tudom. Nekem meg van az Avatár, meg mondjuk a Bosszúállók is 3D BD-n. VR-ban néha előveszem őket és szerintem az utóbbi sokkal jobb 3D-t produkál, pedig az csak felkonvertált, ahogy tudom.
 • kalapos01 #2
  "- ezek végig tudtak nézni, hányinger nélkül az utóbbi évek eresztésekből párat?!"

  mármint arra célzol, hogy te szar filmeket néztél, és azt gondolod, hogy mások is szarokat néztek? nem, mások utánakutatnak, hogy mit nézzenek, és jó esetben csupa zseniális darabot látnak.

  "ha 3D-t akartak vetíteni, mer' a többi sehol sem volt ehhez..."

  NORMÁLIS??? az avatar, mint kvázi animációs film, majdnem ugyanúgy néz ki, mint a sok animált 3D-s. nyilván jól, de vannak sokkal profibb, nem kovertálós technikával készített filmek is, plusz eleve maga cameron is forgatott (producerként) sokkal jobban kinézőt. ami nem egy mutatvány, hiszen a technológia fejlődött azóta.
 • Kotomicuki #1
  "sokak szerint elég közepes Avatar" - ezek végig tudtak nézni, hányinger nélkül az utóbbi évek eresztésekből párat?!
  Anno, sok mindenbe próbálták beleerőszakolni a 3D-t, de a mozik mégiscsak ezt a filmet vették elő, újra meg újra, ha 3D-t akartak vetíteni, mer' a többi sehol sem volt ehhez...

  "az Avatar 2..., tehát teljesen más műfajt és másféle történetet fog képviselni, mint az első film" - tehát az első túl beszédes volt és megbántott bizonyos köröket..., csak nehogy polkorrekt langyizálása legyen majd a film veszte!