Szekeres Viktor

Újabb őrült komédia érkezik nyáron - itt a Crazy Rich Asians első előzetese

A Crazy Rich Asians is kifejezetten jó komédiának ígérkezik.

Megérkezett a Crazy Rich Asians első mozis előzetese, ami hozta a papírformát, és úgy tűnik, hogy nagyjából sikerülni fog a filmben hűnek maradni Kevin Kwan bestselleréhez, ami alapján Peter Chiarelli és Adele Lim készítette a forgatókönyvet. A komédiát teljes egészében Szingapúrban és Malajziában forgatták.


A Jon M. Chu által rendezett romantikus vígjátékhoz igazi nemzetközi szereplőgárdát trombitáltak össze, hiszen olyan színészeket láthatunk viszont a vásznon, mint Constance Wu, Gemma Chan, Lisa Lu, Awkwafina, Ken Jeong és Michelle Yeoh, valamint Henry Golding, Sonoya Mizuno, Chris Pang, Jimmy O. Yang, Ronny Chieng, Remi Hii és Nico Santos.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Egy 50-en túli maláj színészt miért kéne bárkinek ismernie?

    De olyan cuki ez a fejedelmi többes, és én végképp nem ismerem az összes színészt Hollywoodban, de amellett, hogy Ken Jeongot minden idióta ismeri a kurva sikeres, egyébként elég közepes filmjeiből, meg az elmúlt tíz év egyik legjobb tévésorozatából, csak némi tévét kell nézni ahhoz, hogy beugorjon valakinek a Humans főszereplője, a Freah Off The Boat legjobb arca (oké, a nagyi után a második legjobb) vagy a Superstore-ból Mateo.

    Nyilván lehet valaki totálisan analfabéta tévés téren, mint te, de basszus, hogy valakinek az SG-n még olyan geek szinten alapvetőnek számító sorozatról sincs fogalma, mint a Silicon Valley, az azért elég WTF.
  • Zombee #1
    És ebből Michelle Yeoh-ról már hallottunk is, sőt láttuk is. A többit leírni is fölösleges.