Szekeres Viktor

Meg - Az őscápa - Jason Statham scifije magyar nyelvű előzetest kapott

A Meg már szinkronizált trailerrel is büszkélkedhet.

Jason Statham A nemzet aranya-filmek rendezőjével forgatott nagy költségvetésből, Új-Zéland partjainál és Kínában egy full CGI sci-fi-akciófilmet. A The Meg, mely itthon Meg - Az őscápa címmel kerül nyáron mozikba, egy könyv alapján készült, ami itthon Jurassic cápaként jelent ment. Az első előzetesnek hamar elkészült a szinkronos változata.


A film hivatalos szinopszisa a következő: "A valóság minden képzeletet felülír. Amikor az Amerikai Haditengerészet különleges búvárja, Jonas Taylor (Jason Statham) egy balul sikerült bevetés után azt állítja, hogy a társai azért haltak meg mind, mert a tenger mélyén egy réges-rég kihalt őscápa támadt rájuk, senki nem hisz neki, és leszerelik.
Ő viszont nem tud szabadulni az esettől: kutat, olvas tanul, szeretné megérteni, hogy mi történt vele – arra készül, hogy egyszer visszatér a mélybe, és szembenéz a társai gyilkosával. Végül egy tudományos expedíció tagjaként le is merül a Mariana árokba, ismét találkozik régi ellenfelével, és az újra támad. De ezúttal még nagyobb baj történik: párharcuk közben a fenevad keresztüljut azon a tengeri sávon, amely eddig a mélyben tartotta, és most a világ tengereit járva rettenetes pusztításba kezd.
Taylor felelősnek érzi magát a katasztrófáért, és megpróbálja legyőzni egyre erősödő félelmét: tudja, hogy neki kell legyőznie a megalodont.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)