Szekeres Viktor

Ijesztő képet adtak ki Jason Statham óriáscápás horrorfilmjéből

Új promókép érkezett a MEG-hez, de előzetes még sehol.

Azt gondoltuk volna, hogy tavasz elejére már lesz előzetesünk a MEG című óriáscápás filmhez, azonban a gyártója ismét csak egy promóciós fotót adott ki - ami egyébként elég baljóslatú, hiszen az óriásragadozót láthatjuk rajta, valamint egy emberi svédasztalt, rajta megannyi potenciális prédával.

A Jason Statham és Li Bingbing főszereplésével készített Meg alapját egy itthon is megjelent könyv, a Jurassic cápa adja. A szkriptet Steve Alten története alapján Dean Georgaris és Jon Hoeber, valamint Erich Hoeber írta és Jon Turteltaub rendezte. További szereplők: Cliff Curtis, Rainn Wilson, Ruby Rose, Winston Chao, Page Kennedy, Jessica McNamee, Ólafur Darri Ólafsson, Robert Taylor, Sophia Shuya Cai és Masi Oka. A premier augusztus 10-én lesz Amerikában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • inkvisitor #5
    Ha jól emlékszem itt egy 3 cápás családról van szó, és csak az egyik megy fel a felszínre, miután egy tudóscsoport felzargatja őket a fenéken kószáló mindennapjaikból.
  • kékherceg #4
    majd meglátod...
  • Freeda Krueger #3
    A könyv tetszett,remélem a film is jó lesz.
  • zetortraktor #2
    Nocsak. Mi abban a süllyedés, ha gagyi akciófilmek után most egy (igaz vagy 20 éve) elég jól fogadott könyvadaptációban szerepel, aminek még története is van, plusz tudományos vetülete.

    Pföj!
  • professional #1
    Hová süllyed még Statham?