Szekeres Viktor

Karácsonyi zombimusicalt nézhetünk a moziban

Végre egy zombifilm bekerül az amerikai mozikba.

Ismét elmerenghetünk azon, hogy annak ellenére, hogy a geek kultúra egyes szegmenseiben iszonyatosan népszerű a zombis műfaj, és annak ellenére, hogy a The Walking Dead évekig volt a legnézettebb sorozat Amerikában, a mozit valamiért nem hódították meg az élőholtak, hiszen egyetlen játékadaptációs sorozattól eltekintve kis túlzással csak szökőévente próbálkozik Hollywood azzal, hogy széles közönség számára készítsen velük filmet.

Most sem mondhatjuk azt, hogy a következő darab akkora érdeklődésre tarthatna számot, hiszen egy kis stúdió, az Orion Pictures mutatja be az Anna and the Apocalypse-et, méghozzá elég limitált vászonszám mellett, de legalább mégiscsak lesz valami. A karácsonyi zombis musical premierdátuma odakint december hetedikén lesz, a rendezője John McPhail, főszereplői pedig Ella Hunt, Malcolm Cummings, Ben Wiggins, Sarah Swire, Christopher Leveaux, Marli Siu, Mark Benton és Paul Kaye.

Az austini Fantastic Festen már bemutatott film, mely elég jó közönségreakciókat kapott egy álmos kisvárosban játszódik karácsony táján, és benne egy középiskolás lány és barátai harcolnak élőhalottak hordái ellen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!