Szekeres Viktor

Adam Sandler megint normális filmben fog szerepelni

Adam Sandler megint úgy döntött, hogy beszáll egy nem saját komédiába.

Annak ellenére, hogy Adam Sandlert a többség csak a hülye komédiái alapján ismeri, a komikus azért pályája során párszor elvállalt komolyabb szerepet nagyon jól sikerült független filmekben is, elég csak olyan darabokra gondolni, mint a Kótyagos szerelem, az Üres város - vagy éppen tavaly a Netflixes The Meyerowitz Stories (New and Selected). Most ismét egy ilyen filmet fog forgatni két Netflixes vicceskedés, a The Week Of és a Murder Mystery között.

Az Uncut Gems, amiben szerepet kapott, Josh & Benny Safdie új filmje lesz, amit a testvérpáros nem csak rendez hanem ír is Ronald Bronstein közreműködésével, a gyártó pedig az az A24 lesz, mely az elmúlt években olyan filmekkel hívta fel magára a figyelmet, mint az Ex Machina, a Szoba vagy a Lady Bird. A The Pleasure of Being Robbed és a Good Time rendezőinek új filmjéről ugyan nem lehet sokat tudni, csak annyit, hogy a New York-i Gyémánt negyedben játszódó thriller lesz, az azonban már korábban kiderült, hogy a főszereplő Jonah Hill lesz, az egyik producer pedig Martin Scorsese.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #2
    Sandlert tartom az egyetlen valamire való színésznek a fingós böfögős gárdából. Az üres város, persze tegyük hozzá nem egyedül Sandler miatt, egy egész jól sikerült film.

    Azonban van 1-2 meglepően jó vígjátéka is. A Zohan az egyik kedvencem, rengeteg önreflexióval a zsidó-palesztín ellentétet illetően, mondhatni komoly mondanivalóval vicces formába ültetve. Szóval szerintem sem helytálló Sandlert, a komédiáit is ilyen formában minősíteni.
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2018.04.05. 19:22:36