Szekeres Viktor

Újabb vetélkedővel fog büntetni a TV2

A TV2 nemsokára új vetélkedőt indít.

Április 9-től a TV2 új vetélkedővel jelentkezik, a Bezár a bazár! nemcsak egy kvíz, hanem egy akciójáték is, ahol a csatorna közleménye szerint "óriási izgalmak és nyeremények várnak a szereplőkre". A TV2 infói szerint a Bezár a bazár! ötvözi a klasszikus kvízjátékot és az ügyességi feladatokra épülő műsorokat.

A szabályok szerint a játékospároknak egy adásban kilenc fordulón kell túljutniuk. Egyikük kilenc kvízkérdésre próbál helyesen válaszolni, ha ez sikerül, azzal időt nyer, amit a másik játékos minél több értékes nyereményt szabadítson ki. A műsorvezetők Till Attila és Majoros Péter lesznek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cyberdog #5
    Én a teljes TV csomagot mondtam le.
  • morguldae #4
    Én majd belenézek :-)
  • zsozso29 #3
    Ja mi sem nézzük ezeket a csatornákat, a szolgáltatómnál megtiltottam hogy sugározza felénk ezeket az műsorokat persze, ezért van ekkora nézetsége a csatornáknak. Mint annó győzike nem nézem ááá de másnap mindenki erről beszél. na pá
  • nortu30 #2
    Csak azokat tudja büntetni az ilyen műsoraival, akik hagyják, vagyis nézik. Persze ezek az emberek ezt nem érzik büntetésnek, mert erre van igényük. Mi már rég kivettük a TV csatornalistájából a TV2-t, az RTL Klubbal együtt.
  • Cyberdog #1
    A hírműsorai már elég büntetések így is. :) Eddig sem néztem TV2-t ezután sem fogom.