Szekeres Viktor

Mélyponton zárt az X-akták

A gyenge szezont gyenge nézettség kísérte.

Nem történt meglepetés, a gyenge 10. évadot gyenge 11. követte, és mindez az X-akták nézettségén is meglátszott, hiszen miután a számok zuhanórepülést mutattak be az előző szezon során, a nézőtábor apadása bizony idén sem állt meg. A finálé végül 3,4 millió nézőt érdekelt és a kereskedelmi korosztályban csupán 0,9-es ratinget produkált. Az a nézőszám a szerdai napon a négy nagy országos csatornán csak az utolsó helyhez volt elegendő.

Nem tudni, hogy ezek a számok elegendőnek bizonyulnak-e egy esetleges 12. évad berendeléséhez, azonban az már biztos, hogy Gillian Anderson már korábban úgy döntött nem fog visszatérni a sorozatba. Anderson nyilatkozatára a széria készítője, Chris Carter is reagált, és elmondta, hogy számára a sorozatot mindig is Mulder és Scully jelentette, így eddig nem nagyon vette fontolóra azt, hogy milyen lenne a széria utóbbi nélkül, de persze a hiánya nem jelenti számára azt, hogy ne tudná folytatni a szériát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #14
    Attól, hogy valami űr, meg jövő, még nem sci-fi. Pl. a Star Wars sem sci-fi, pedig vannak idegen bolygók, űr, űrhajók. Csak hát az egész sztori megfeleltethető lenne egy kardozós-baszós fantasy-nak is. Ettől még szeretem, de mesefilm, nem sci-fi. Dragonball szintén minden, csak nem sci-fi.
  • morguldae #13
    Szerintem jó volt! Nem volt "gyenge"...
  • CsepeLee fiú #12
    Pedig a Dragon Ball eredeti klasszikusát követő folytatások és a Valerian műfajilag oda sorolhatóak. A DB esetében néhány szál az űrben és a jövőben játszódik, a Valerian-ra mindkét jellemző igaz.
    Bár hozzáteszem, hogy én pont az X-aktákat nem igazán tartom sci-fi-nek. Inkább misztikus.
    Utoljára szerkesztette: CsepeLee fiú, 2018.03.29. 14:40:13
  • cateran #11
    Nomarmost...ezekbol melyik is a sci-fi? Dragonball? Meg Valerian? Akkor nincs is tobb kerdesem, a vedelem mara visszavonul...(Eszem--faszom megall, hogy ezek valakinek sci-fi....)
  • Mentol #10
    NA, azér' tán van akit igen.
    "Ultrafos" - mindig kíváncsi vagyok ilyen kijelentések után, hogy a kommentelő miket néz meg, és miket tart szentségnek...
  • Ender Wiggin #9
    ja, pont a valerian meg a holnapolis. tartok tőle, hogy ezzel két ultrafossal nem győztél meg senkit :-)
  • ZenMillitia #8
    ez az uj x aktak max csak azoknak tetszhet, akiknek sz@r az eletuk, es csak akkro erzik jol magukat, ha masok sorozatban megdoglenek. jo sok ilyen birka van. pl az osszes walking ded(direkt irtam igy), meg tronok harca birka. sok elet nelkuli luzer, akkor erzi magat jol ha masok szenvednek, nevetseges beteg remalomvilagban elo torzszulott barbar onpusztito emberek
    Utoljára szerkesztette: ZenMillitia, 2018.03.27. 14:55:53
  • ZenMillitia #7
    egy unalmas negativ szar lett.
    ezerszer jobb scifik vannak. EZERSZER. pl film: valerian, holnapolisz.
    sorozat: DOCTOR WHO (!!!!), person of interest, fringe, dragon ball super, marvels agent, andromeda, lexx, etc
  • BrockSamson #6
    Az uj reszek is addig jok, amig a nyomozos es furcsa torteneteket viszik, azok nagyon szorakoztattak, olyan volt, mint egy scifi/horror antologia egy kis humorral megfuszerezve.

    Sajnos azonban amint elkezdtek a gigakonteos fo tortenet szalat, azonnal modorossa es nevetsegesse valt az egesz, es nem a konteok miatt, azok mindig reszei voltak a sorozatnak, hanem egyszeruen kinosan volt az egesz talalva.
  • Zombee #5
    Azért a partra vetett szörnyekről a mai napig csak ótvar minőségű képek vannak. :)