Szekeres Viktor

Egy béna film taszítja le a Fekete Párducot a trónról

Ezt a hétvégét már nem a Fekete Párduc tölti a hétvégi amerikai bevételi toplisták élén.

Öt héten át uralkodott Amerikában a Black Panther, ilyen bravúrra A hatodik érzék óta csak két film volt képes. A hatodik hét azonban már nem adatik meg a Marvel Studios közkedvelt alkotásának, mely minden idők legsikeresebb képregényes filmjévé válik odakint, hiszen miután a Tomb Raidernek nem sikerült a csúcstámadás, a Paicific Rim 2 már letaszította a trónról a Fekete Párducot.

Ez persze nem jelenti azt, hogy a Tűzgyűrű második része nagy siker lenne, mindössze arról van szó, hogy egyre kevesebb és kevesebb bevétel is elég volt az uralkodás átvételéhez, a hétvégén például a Black Panther tizenegynéhány millió dollárt fog hozni, így a Pacific Rim 2 várható 25 milliós nyitánya sima első helyet fog jelenteni. És ez még akkor is így van, ha csak kábé minden második kritikus érezte úgy, hogy utóbbi jól sikerült volna, a RottenTomatoes gyűjtése alapján ugyanis csak 46%-os a mutatója.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #3
    Nem rossz a Fekete Párduc, de messze nem a legjobb szuperhősfilm, házon belül is akadtak a mostani Marvel szériában jobbak, amik annak ellenére sem kaszáltak ennyit, hogy Fekete Párduc nem olyan ismert és népszerű karakter.
  • Csaba161 #2

    Sőt! Az kimaradt, hogy a Sherlock Gnomes is kb. annyi bevételre számíthat mint a Black Panther...

  • wraithLord #1
    46% azért nem számít olyan rossznak RT-n. Én olyan 10, max 20%-ra számítottam volna az alapján, amit láttam és olvastam róla. De ettől még nem fogom megnézni.

    Btw a Black Pantherről sem hinném, hogy sokkal jobb ennél... Szóval csak váltja a tesó a listán. Nem tarthat minden örökké.