Szekeres Viktor

A Ready Player One új előzetese szerint a kritikusok imádják a filmet

A kritikusok egy részének bejöhetett a Ready Player One.

Nyakunkon már Steven Spielberg új filmjének premierje, amihez még egy utolsó előzetest is kiadtak abban a hitben, hogy a potenciális nézőkre hatást fog gyakorolni azt, ha olvashatják, hogy egyes kritikusoknak mennyire bejött a film. A kérdés csak az, hogy kik vannak többen? Akiket mindez meggyőz a jegyvásárlásról, vagy azok, akik durcásan beintenek, hogy ami a kritikusoknak bejön, az biztos, hogy nem jó.


A Ready Player One Ernest Cline regénye alapján készült Tye Sheridan, Olivia Cooke, Mark Rylance, Simon Pegg, T.J. Miller, Hannah John-Kamen és Ben Mendelsohn főszereplésével. A hazai premierje március 29-én lesz, ami azt jelenti, hogy itthon is akkortól láthatjuk, amikor az amerikai érdeklődők.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • KoLaMan #1
    Unalmas már ez a szöveg: a mozilátogatók többsége pont lesz@rj@, hogy a kritikusok szerint milyen egy film. Nem kéne ennyire bamba marhacsordának nézni az embereket, még a mai csökkenő IQ mellett is el tudja dönteni a többség, hogy érdekli-e egy adott film.

    És igen, aki viszont olvas kritikákat, meg mazochista módon követi az Oscar-t, meg más díjátadókat - bizony kialakulhat olyan pavlovi reflex, hogy amit nagyon dicsérnek (mármint az önjelölt "hozzáértők") - az bizony legalábbis gyanús.