Szekeres Viktor

Örökre bezárják A titkok könyvtárát

Négy évad után véget ér a The Librarians.

Az amerikai TNT csatorna bejelentette, hogy megszünteti az itthon A titkok könyvtára címen sugárzott The Librarians-tévésorozatot, ami azt jelenti, hogy a széria 4. évados záró epizódja egyben sorozatzáróként is funkcionált. Más kérdés, hogy az executive producer, Dean Devlin, miután megerősítette a hírt, Twitteren azt közölte, hogy megpróbál új otthont keríteni a szériának.

Maga A titkok könyvtára-tévésorozat A titkok könyvtára-filmekre épül, s ennek is Noah Wyle az egyik főszereplője, azonban a széria inkább tanítványairól szól, egész pontosan négyről. A könyvtáros segítői a világ legkülönbözőbb részeiről érkeznek és akad köztük fegyverszakértő, kétkezi munkás 190-es IQ-val (Christian Kane), szinesztéziás fiatal lány (Lindy Booth), és egy techguru (John Kim) is. Ők azok, akik különféle varázslatos relikviákat gyűjtenek világszerte.

A nagy kérdés csak az, hogy itthonra mikor érkeznek meg ezek a 3. és 4. évados részek, hiszen a Universal Channel megszűnését követően egyik csatorna sem igyekezett műsorára tűzni az új szezonokat szezont - a TV2, mely az elsőt még sugározta, még talán a másodikkal is adós.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!