Szekeres Viktor

Két új magyar sportcsatorna indul

A TV2 nem csak egy sportcsatornát indít.

Múlt héten megváltozott a TV2-Csoporthoz tartozó Spíler TV csatorna neve és logója, így márciustól kezdve Spíler1 TV néven kell keresnünk a csatornát. Ebből pedig természetesen arra következtettünk, hogy TV2 újabb sportcsatornát tervez indítani a közeljövőben, értelemszerűen Spíler2 TV néven. Nos, csak annyiban tévedtünk, hogy nem egy, hanem két csatorna indul, így a Spíler3 TV-re is felkészülhetünk.

A tervek szerint a két új sportcsatorna nyáron indul el, s ezeken a már jól ismert sportágak mellett a Bajnokok Ligája mérkőzéseit is nyomon követhetjük. Mint arórl már tavaly írtunk, az UEFA-val kötött hosszútávú szerződés értelmében a 2018 és 2021 közti szezonokban a TV2 Csoport nézői is láthatják a legrangosabb európai kupaküzdelem mérkőzéseit - természetesen nem a legjobbakat, hiszen az első választás jogai másnál vannak, de még így is minden forduló, minden játéknapján lesz Bajnokok Ligája közvetítés a Spíler TV-ken.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • leeloodallas #2
    Így ölik meg a piaci alapon működő, élvezhető tartalmat sugárzó csatornákat.
    Az adófizetők pénzén. Ha az EU nem volna ilyen lassú és töketlen, már rég halálba büntették volna a kormányt.
  • Vanek úr #1
    Hurrá! Kellett, mint egy falat kenyér. Az eddigieken is alig van műsor, amit folyton ismételnek; most már majd még több lesz.