Szekeres Viktor

Brutális licitálás folyt The Rock új akciófilmjéért

A Red Notice lesz Dwayne Johnson következő filmje.

Dwayne Johnson nem lazsál. Amellett, hogy ész nélkül készíti az újabb és újabb filmeket, van egy tévésorozata (Ballers), kapott egy újabb tévés vetélkedőt műsorvezetésre (Titan Games) a napokban. Tavaly ráadásul olyan sikerekben szerepelt, mint a Jumanji folytatása, a Baywatch filmes rebootja, vagy az új Halálos iramban-film. Idén a Felhőkarcolóban és a Rampage-ben fog akciózni, valamint a Fighting with My Familyben komédiázni, és már a 2019-es programja is körvonalazódni látszik, hiszen a Halálos iramban spinoffja mellett minden bizonnyal láthatjuk a Red Notice-ban.

Abban a Red Notice-ban, melynek jogaiért hatalmas licitálás folyt a stúdiók között, és végül a Universal Pictures és a Legendary szerezte meg a jogait. Egy eredeti, vagyis előzményekkel, más IP-kkel való kapcsolódási pontokkal nem rendelkező akciófilmről van szó, amit Rawson Thurber fog írni és rendezni, Johnson pedig természetesen a főszereplője lesz - azonban egy partnert is fog kapni maga mellé. Magáról a filmről csak annyit lehet tudni, hogy globális vetülete lesz, a műfaja pedig heist thriller, vagyis a rablós-átverős műfajt képviseli majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    Akkor lehet, hogy csak félreértetted. Semmi paródia nem volt benne. Komédia volt, de a paródia mást jelent. És akármi is volt, attól még reboot.
  • Talley1986 #1
    A Baywatch film hogyan volt reboot? az egy egyszerű (de elég kellemes) paródia volt.