Szekeres Viktor

Film is készülhet A királygyilkos krónikájából

Szóval filmben ÉS tévésorozatban gondolkodnak A királygyilkos krónikája készítői!

Korábban hol tévésorozatról, hol filmről lehetett hallani, amikor szóba került a Pat Rothfuss könyvsorozatából, a The Kingkiller Chronicle-ből, azaz A királygyilkos krónikájából fejlesztendő projekt, de konkrétum csak az egyik kapcsán érkezett, amikor pár hónapja a Showtime csatorna berendelt belőle egy tévésorozatot a Lionsgate stúdió és Lin-Manuel Miranda közreműködésével - utóbbi zene- és dalszerző lenne.

A mostani hír arról szól, hogy Sam Raimi rendezheti meg egy potenciális filmsorozat első részét a könyv alapján. A filmek első részét Lindsey Beer írta, és ezzel párhuzamosan készülne a tévésorozat, mely a könyveken túlra tágítaná a világot - ennek a készítője John Rogers. Konkrétumot csak utóbbiról lehet tudni, a sorozat egy fiatal férfiról fog szólni, aki, amellett, hogy mágikus képességekkel rendelkezik, híres zenész is, és idővel a világ leghírhedtebb varázslójává válik. Ez a történet még az első könyv, A szél neve előtt játszódna, míg a film vélhetően A szél nevét dolgozná fel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cyberdog #3
    Jó lenne... csipném a dolgot.
  • BrockSamson #2
    Rothfusst, mint embert imadom (pl: Acquisitions Incorporated), de az elso konyv nekem nagyon vontatott, egyes helyeken pedig foloslegesen hatasvadasz volt. Ettol fuggetlenul szivesen megneznek belole akar filmet, akar sorozatot.
  • paby88 #1
    ú ez fasza könyv remélem jó lesz a film