Szekeres Viktor

Készül a Duke Nukem-mozifilm - és már a főszereplője is megvan

Úgy tűnik, lesz Duke Nukem-film, és az is eldőlni látszik, hogy kivel.

John Cena tárgyal jelenleg arról, hogy a tervezett Duke Nukem-mozifilm főszereplője legyen. Igen, a film fejlesztés alatt van, már azt is tudni lehet, hogy a Paramount stúdió ernyője alá tartozó Platinum Dunes produkciós cége készíthetné el, azonban egyelőre még sem írója, sem rendezője nincs a projektnek. De azok a bizonyos fogaskerekek elkezdtek forogni.

Maga a Duke Nukem-filmterv nem újkeletű, legutóbb majdnem 10 éve írtunk arról, hogy Scott Faye producer meglehetősen lelkes volt az FPS megfilmesítése iránt - ő volt az egyik készítője a Max Payne-adaptációnak. A klasszikus Duke Nukem-re épülő filmtervről Faye a következőket mondta: "Jelenleg is szorgalmasan dolgozom egy Duke Nukem filmverzión, mely hű lehet karakterhez és annak fontosságához, melyet a videójátékosok körében vívott ki magának. A Duke Nukem esetében is igaz az alaptételem, mely az összes játékadaptációmra áll: inkább el sem készítem a filmet, mintsem hogy gyenge adaptáció süljön ki belőle." - nos, szavaihoz mindenképp hű maradt, nem kaptunk gyenge adaptációt, s minden bizonnyal az sem véletlen, hogy a mostani változathoz már nem is lesz köze.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • CairoJack #5
  El fogják baxni, ahogy eddig az összes játékadaptációt. Kretének.
 • NEOreg3 #4
 • Ender Wiggin #3
  A Max Payne-ben több volt, az könnyű volt elcseszni már a szereplőválogatással is. A Duke ellenben egy nulla, tök mindegy ki játssza, mi a forgatókönyv.
 • dzsagon #2
  A hangja mlesz olyan, mint az eredeti és így szart se ér.
 • Zombee #1
  A Max Payne-t mégis megcsinálta... igaz, mást se. :)