Szekeres Viktor

Előzetest kapott a Suicide Squad: Hell To Pay

Az animált Suicide Suicide Squad megkapta előzetesét.

Suicide Squad: Hell To Pay lesz a címe a Suicide Squad képregény alapján készített filmnek, ami a Warner Bros. Animation és DC Entertainment közös, DCU-s animációs projektjeinek következő darabja lesz. A film március 27-én érkezik meg digitális platformra, április 10-én pedig lakossági forgalmazásban is elérhetővé válik, legalábbis Amerikában biztosan.


Az eredeti történet a Amanda Waller’s szigorúan titkos Task Force X csapatát (Deadshot, Bronze Tiger, Killer Frost, Captain Boomerang, Harley Quinn és Copperhead) egy küldetésre küldi, melynek célja egy rejtélyes tárgy megszerzése. A tárgy akkora hatalommal bír, amiért még életüket is hajlandók kockáztatni a csapat tagjai. De persze, ahogy az lenni szokott, nem csak az ő foguk fáj a zsákmányra, így megindul a versenyfutás az idővel.

A filmben Christian Slater lesz Deadshot hangja, Billy Brown hangolja majd Bronze Tiger-t, Liam McIntyre Captain Boomerangot, Kristin Bauer van Straten Killer Frostot, Gideon Emery Copperheadet, Tara Strong pedig visszatér Harley Quinnként. A főnökük Vanessa Williams lesz. A rosszfiúk között ott lesz Zoom (C. Thomas Howell), Scandal Savage (Dania Ramirez), Professor Pyg (James Urbaniak), Silver Banshee és Jewelee (Julie Nathanson), valamint Vandal Savage és Vertigo is (Jim Pirri).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wraithLord #1
    Harley Quinn amúgy mitől szuperantihős? Ezt sosem értettem. Egy elmebeteg csaj kevés ruhában bazinagy bazári fakalapáccsal (vagy bézbózütővel). ???