Szekeres Viktor

Ütős trailer jött a 20 ezer évvel a jövőben játszódó Godzilla-filmhez

Kiderült, mikor láthatjuk a Netflix Godzilláját.

Új előzetest (ld. lejjebb), s azzal együtt végre premierdátumot is kapott (január 17-e) a Netflix és a Toho Pictures közös Godzilla-filmje, mely műfaját tekintve anime lesz. A tervezett trilógia első része szimplán Godzilla címen fog futni, bár korábban Godzilla: Monster Planetként is hivatkoztak rá.


A rendezők Kobun Shizuno és Hiroyuki Seshita, a forgatókönyv írója Gen Urobuchi, a szinkronhangok pedig Yuki Kaji, Takahiro Sakurai, Tomokazu Sugita, Junichi Suwabe, Kana Hanazawa és Mamoru Miyano lesznek. A 2048-ban kezdődő sztori pár emberről szól, akik megmenekülnek a Földről, ahol az óriásszörnyek kiirtották az emberiség nagyját. A főhős csapatával 20 év múlva vissza akar térni, hogy bosszút álljon szülei haláláért, de felfedezi, hogy a Földön azóta 20 ezer év telt el és az a szörnyek otthonává változott. A cél persze marad a bolygó visszaszerzése.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Zombee #10
  A rajzfilmnek pont az a lényege, hogy rajzolják. Ha már modellezik, renderelik, akkor az nem rajzfilm.

  Az animációi, grafikája amúgy nekem sem jön be, ahogyan a legtöbb modern, nem gyerekeknek szánt animációs filmmé sem. Pl. Batmannek elég sok korhatáros animációs filmje van, a The Killing Joke pl. határozottan nem gyerekeknek való. Csak hát az animációk, a mozgások darabosak, a karakterek elnagyoltak, és grafikailag sem jön be. És ezek csak a "felnőtt mesék", a fiatalabbaknak szánt tévés, DVD-s animációk még rosszabbak, egyedül a mozisak néznek ki valahogy.
 • Andrevv #9
  Nem is hallottam arról a rajzfilmről, de igazából nem is nézek rajzfilmeket, kinőttem belőlük ;)
 • Szefmester #8
  Szóval te leragadtál a hazai döntéshozók kései 90es évek végén... Bármi ami rajzolt az gyerekeknek szól, ha csúnyán beszélnek max kicenzúrázzuk még ha értelme sem marad.
  Aztán szembe jön veled egy shonen, egy yaoi, netán hentai... és jön a mi a faszom bete mese ez gyerekeknek? Mert az véletlen sem merül fel benned, hogy felnőtteknek is készülhetnek rajzolt művek.

  De tovább megyek: Sok rajzfilm szórakoztató a gyerekeknek csak mert cukik...viszont ha felnőttként nézed akkor a mélyebb rétegekért, a kikacsintásokért is értékelni fogod azt. Lásd Zootopia. Cuki nyuszilány és a ravasz róka megoldanak egy ügyet a naaaagy és gonosz oroszlánnal szemben... mondja a gyerek. Drogügyletet derít fel a lenézett vidéki újonc rendőrnő aki a származása miatt még a rasszizmussal is megküzd. Mindeközben rátalálnak tiltott "ember"kísérletekre, korrupcióra, és szélhámosságokra... EZ most gyereknek való sztori lenne? Pedig ez is a Zootopia.
 • Andrevv #6
  Ez rajzfilm, ha nem is kézzel rajzolták, de annak van álcázva. De egy ilyen rajzfilmet hogy a túróba lehet megnézetni egy gyerekkel? Furcsák ezek a japánok...
 • codaco #5
  Miért kell mindig baszogatni ezt a szegény állatot?
 • NEOreg3 #4
  hát ez minden, csak nem rajzfilm
 • AZUL #3
  ez rajzfilm... milyen cgi? :D
 • NEOreg3 #2
  ez a CGI nekem nembegyere
 • BaliBoy #1
  Jajj..