Szekeres Viktor

Előzetest kapott a Disney zombis tinimusicalje

Előzetest kapott a Disney Channel zombis filmje.

Aki amiatt háborgott volna, hogy csak tipikus, lerágott csontnak számító filmeket láthat, az most örülhet, mert a Disney Channel két kedvelt műfajt vegyít a Zombies című filmben - a zombisat, valamint a musicalt. A február 16-án bemutatásra kerülő film előzetese a napokban érkezett meg.


A Meg Donnelly és Mile Manheim főszereplésével készített, alapverően tini szerelmei történet egy középiskolában játszódik, ahova a közel zombiváros fiataljait utalják tanulni - korábban ugyanis a zombik egy szegregált közösséget alkottak. Az emberek és zombik együtt élése természetesen nem egyszerű, és ezt csak bonyolítja az, hogy egy ember pomponlány és egy zombi focista egymásba szeret.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Talley1986 #8
    Tehát szerinted ez egy jó film lesz?
  • kalapos01 #7
    Hehe, mindig kifejezetten vicces, amikor a célközönségbe nem tartozók mammognak azon, hogy "jaj, a fiatalok miket nézhetnek, bezzeg a mi időnkben...!", majd pedig miután végeztek, betolják a Dexter egyik epizódját, vagy elmennek GTA-zni, hogy járókelőket üssenek agyon, vagy kiverik valami dominapornóra.

    Tipikus viselkedés: ha nem ért valamit, akkor köpködi. Ennyire zavar egyeseket, hogy egy 13 éves amerikai kislány mit néz a tévében? Vannak itt problémák.
  • Talley1986 #5
    kihagytad a zöld hajat.
  • Cyberdog #3
    Zombi, tini és musical? Hát ez meg miféle terrorizálási módszer?
    Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2018.01.14. 20:30:56
  • jkedzs #2
    Dízni = kulturális szennyezés.
    amit ezek a Frozen-től kezdve a Star Wars-ig leművelnek mostanában, az egyszerre szánalmas és veszélyes. különböző SJW+ (HIV+ csak kulturálisan) nyomorultakat képeznek és értéktelen, tartalomtalan világokat és megosztó ideológiákat hirdetnek a fiatal generációk felé mézesmázos csomagolásba bújtatva.

    hányás....
  • Montanosz #1
    hányás....