Szekeres Viktor

Új Sons of Anarchy-sorozat érkezik nemsokára

Csak lesz spinoffja a Sons of Anarchynak.

Már jó ideje, hogy beszámoltunk arról, hogy a Kemény motorosok, azaz a Sons of Anarchy tervezett spinoffja a Mayans MC címet fogja viselni, azonban az FX csatorna a leforgatott pilotot visszadobta azzal, hogy fussanak neki még egyszer a készítők új színészekkel. Nos, erre sor is került, és most már nem volt gond a végeredménnyel, így valamikor idén láthatjuk is a Mayans MC-t.

Az új sorozat pilotjának forgatókönyvét az anyasorozat egyik írója, Elgin James jegyezte, természetesen az eredeti széria készítőjének, Kurt Sutternek a közreműködésével. Eredetileg úgy volt, hogy a sorozat előzmény lesz, és sötét tónusú, zsigeri családi dráma, mely új fényben, latino szemszögből mutat be egy törvényen kívüli csapatot. A második nekifutás azonban már Jax Teller halála után fog játszódni, és a főhőse egy börtönből frissen szabadult, a Mayans motoros klubba tartozó férfiról fog szólni, aki egy, a kaliforniai-mexikói határ környékén "székelő" csapatba tartozik. Hősünk arra kényszerül, hogy új, törvényenkívüli személyiséget teremtsen magának azon a helyen, ahol annak idején tipikus aranyifjúnak számított, aki karnyújtásnyi közelségre került az amerikai álomtól.

A sorozat főszereplői Edward James Olmos, JD Pardo, Sarah Bolger, Clayton Cardenas, Richard Cabral, Michael Irby, Raoul Trujillo, Antonio Jaramillo és Carla Baratta lesznek, a pilotot Norberto Barba rendezte.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tomboy013 #1
    Végre már. Jobban örülök neki, hogy Jax halála után fog játszódni így benne lehet a maradék SoA tag is. Remélem hasonló minőségű sorozatot fogunk kapni mint a SoA.