Szekeres Viktor

Itthon nem kerül mozikba az Ex Machina írójának várva várt új scifije

Nem láthatjuk moziban az Annihilationt.

A UIP Duna-Film szűkszavú sajtóközleményben tudatta, hogy "a korábban jelzett EXPEDÍCIÓ című film nem kerül Magyarországon a mozikba". Itthon február 22-én mutatta volna be a forgalmazó az Ex Machinát is jegyző Alex Garland új filmjét, az Annihilationt az amerikai premier előtt, s erre minden bizonnyal azért nem kerül sor, mert a Netflix szerezte meg a nemzetközi forgalmazási jogokat, miután a Paramount stúdió jelezte, hogy Észak-Amerika és Kína kivételével nem tervezi a film hagyományos moziforgalmazását.


A futurisztikus, gótikus horrorfilm, az Annihilation Jeff VanderMeer Southern Reach-könyvtrilógiájának első darabja alapján készült, mely itthon Expedíció - Déli Végek címmel jelent meg. A szereplők között olyan színészeket találhatunk, mint Natalie Portman, Jennifer Jason Leigh, Gina Rodriguez, Tessa Thompson, Tuva Novotny és Oscar Isaac. Az amerikai premier várható időpontja február 23-a, a Netflix márciusban hozza el hozzánk is az Expedíciót.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #2
    a tréler alapján csak nagyon lazán kötődik a könyvekhez és a sztori gagyi b-filmes szint. nem kár érte.
  • Inquisitor #1
    Mondjuk előzetes alapján minimum első két kötetből készült, de talán nem tévedek ha inkább feltételezem az egész trilógiát beledolgozták. A kérdés az miket változtattak, mert állítólag balhé volt belőle, hogy túlságosan agyalós és nem fogják érteni az egyszerű nézők, de nem voltak hajlandóak a készítők átdolgozni.