Szekeres Viktor

Csak 2019-ben látunk ismét Game of Thronest

Most már biztos, hogy még legalább 400-at kell aludnunk, míg ismét Trónok harcát látunk.

Eddig is sejtettük, így nem sok meglepetést okozott az HBO bejelentése, de azért mindenképp érdemes még egyszer leírni, miszerint a Game of Thrones, azaz a Trónok harca nyolcadik szezonja csak 2019-ben kerül képernyőre. Ezt sejtették korábban a készítők szavai, az HBO-s nyilatkozatok, valamint Sophie Turner pár hetes megnyilvánulása is.

A késésnek leginkább logisztikai okai vannak, hiszen az írási folyamat sem volt rövid, és az utolsó hat rész forgatásának menetrendje is elég komplex lett, valamint igencsak időjárás-függő. Arról nem is beszélve, hogy az HBO sem bánkódik amiatt, hogy a 2018-as Emmy-díjátadóra csak a 6. évad kapcsán kell kampányolnia, a hetedik évadot pedig majd a 2019-es gálára nevezhetik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wraithLord #1
    "Arról nem is beszélve, hogy az HBO sem bánkódik amiatt, hogy a 2018-as Emmy-díjátadóra csak a 6. évad kapcsán kell kampányolnia, a hetedik évadot pedig majd a 2019-es gálára nevezhetik."
    Ez nem a 8. évad lesz?

    Talán rájöttek, hogy a 7. évad inkább tükrözi a popszakmát, mintsem Martin stílusát, és megpróbálják kicsit összeszedni magukat, hogy normálisan zárják le a sorozatot? Kicsit elcsúszott a sorozat, amióta a könyvek előtt jár.