Szekeres Viktor

A Viszkis már a Kontrollnál is sikeresebb

A vártnál is sikeresebb lett A Viszkis.

Megtörtént a csoda, mostantól fogva már lehet arra hivatkozni, hogy itthon A Viszkis Antal Nimród legsikeresebb filmje, ugyanis az bő egy hónap alatt gyűjtött több mint 275 ezer nézőt, és ezzel még a rendező első mozis próbálkozását, a Kontrollt is maga mögé utasította - legalábbis mozis népszerűség terén.

A 275 ezer néző egyébként nem csak egy magyar filmtől nagy teljesítmény (még akkor is, ha a Kincsem erre jócskán rápakolt), hanem egy amerikaitól is. A legutóbbi amerikai darab, ami ilyen magasságba ért, az a Rossz anyák karácsonya volt, de a legtöbb nem ér fel ilyen szintre, például olyan filmek, mint a sikeresnek számító Igazság Ligája vagy a Gyilkosság az Orient expresszen is 200 ezres nézőszám alatt maradnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • esztyopa #1
    Vajjon miért? Kleptomániás nép vagyunk !
    Mindig is imádtunk lopkodni...
    Egyébként szimpatikus volt-amúgy- Attila,már csak azért is,mert a vagyon,a pénz,a hatalom birtokosai kegyetlen példát statuáltak Rajta,amiért nyíltan rabolt,és még ironizált is vele !/Kb. 3x annyi év büntetést kapott,mint a részegen gyorshajtó, halálos gázoló *aranypolgárok*,vagy *birkányi* ügyvéddel*kimenekített*gyilkosok