Szekeres Viktor

Itthon egymilliárd fölött a Star Wars: Az utolsó jedik

Nálunk is tarol az új Star Wars.

Valami lehet a Csillagok háborúja-sorozatban, ha még azok is megnézték az új epizódját, akik egyébként harsogva szidták az előző részt. A Star Wars: Az utolsó Jedik Magyarországon láthatóan megállíthatatlan, hiszen már a harmadik hétvégéjét tölti a hazai mozis toplista élén. A Forum Hungary filmje 31%-kal több nézőt érdekelt, mint a premier második hétvégéjén, ami azt jelenti, hogy most 141 861-en fizettek be rá, s ezzel a nézőszáma 750 ezer, míg a bevétele 1 milliárd forint fölé kúszott, sőt, utóbbit alaposan meg is haladta.

A toplista további helyeit családi és éneklős filmek foglalták el. Hétvégén 70 946-an nézték meg a Jumanji - Vár a dzsungelt, azaz több, mint kétszer annyian, mint a nyitóhétvégén, míg a Ferdinánd 50 841 nézőt érdekelt, s ez a film is több, mint megduplázta előző hétvégi produkcióját. A toplista negyedik és ötödik helyén két újonc, A legnagyobb showman és a Tökéletes hang 3 foglalt helyet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tomboy013 #3
    Olyan a Star Wars név a filmek között mint az Apple a telefongyártók között. Akármilyen szar a termék a marketing eladja, méghozzá jó drágán.
    Itt is másodlagos a tartalom, a lényeg hogy halljuk felcsendüln újra és újra az intró zenéjét ésa kapjunk valami újat. Hogy mit és milyen minőségben az már kevésbé fontos.
  • zetortraktor #2
    Ez van, a lényeg, hogy megnézze az ember. A tetszés már más kérdés.
  • subotal #1
    Pedig milyen fostos lett sajna!