Szekeres Viktor

Kiderült, mikor kerül mozikba az új Dungeons and Dragons-mozifilm

2021-es film lesz a Dungeons and Dragons.

2015-ben számoltunk be először arról, hogy a Sweetpea Entertainment produkciós cég és a Hasbro játékkiadó, valamint a Warner Bros. Pictures megkezdte a Dungeons & Dragons-mozifilm előkészítését David Leslie Johnson (A titánok haragja, Démonok között 2) forgatókönyve alapján, s ez meglehetősen hosszas folyamatnak bizonyult, hiszen most derült ki, hogy a film tervezett premierjének dátuma 2021. július 23-a.

Tavalyelőtt egyébként arról is szó volt, hogy a Libabőrt rendező Rob Letterman készítheti el a filmet a 2017-ben a Baby Driverrel berobbanó Ansel Elgort főszereplésével, de azt nem tudni, hogy ők ketten maradtak-e a projekt mellett.

Az idősebbek talán még emlékeznek arra, hogy 2000-ben már készült egy botrányosan rossz, élőszereplős Dungeons and Dragons-mozifilm Jeremy Irons, Marlon Wayans és Thora Birch főszereplésével. Az idehaza Sárkányok háborúja címen kiadott film 45 millió dollárból készült, és összességében világszerte 34 milliós bevételt termelve szerepelt le. Ezt később két, lakossági piacra készített folytatás is követte: 2005-ben Sárkányok börtöne 2 (Dungeons & Dragons: Wrath of the Dragon God), valamint 2012-ben a Sárkányok börtöne 3 (Dungeons & Dragons: The Book of Vile Darkness).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Inquisitor #2
    Mondjuk a 2000-es verzió legszebb része az volt, hogy kilopták a félkész filmet a vágó szobából és megjelent a WEB sötét bugyraiban SVCD formátumban, Csing Tao sörreklámmal az elején. Ez annyira felhergelte a stúdiót, hogy a film teljes végét újraforgatták, újravágták, így a filmből két verzió van. És nem vennék rá ciánt, hogy a mozis változaté az értelmesebb befejezés.
  • wraithLord #1
    A 2000-es D&D film? És nincs megemlítve Bruce Payne??? :D Én bírtam, szeretem az ilyen zs-kat. fantasy-kat. :D
    2021? Még a végén megélek egy normális D&D filmet. Csak ne csússzon át a következő századba... :D