Szekeres Viktor

Itthon nem nagy siker a Jumanji 2

Meglepetésre itthon nem tarolt a Jumanji folytatása.

Miközben a Jumanji - Vár a dzsungel Amerikában már a 100 millió dolláros is átlendült, itthon meglehetősen visszafogott érdeklődés lengte csak körül, hiszen a premier hosszú hétvégéjén mindössze 33 092-en fizettek be rá, s bár ez a teljesítmény a Star Wars: Az utolsó Jedik mögött jó volt egy második helyre, valójában elég közepesnek mondható. A valamivel több, mint 33 ezer eladott jegy egyébként 48 millió forintos bevételt jelentett, amint a forgalmazó, az InterCom osztozik majd a multiplexekkel.

A hét másik nagy premierfilmje sem brillírozott, hiszen a Ferdinánd című animáció előadásaira csak 21 553 jegyet adtak el, és ez a harmadik helyre volt elegendő a toplistán. Az ugyancsak újonnan érkező 24 óra a halálig már nem volt kiemelt darab, nem is vártuk, hogy sokan megnézik, azonban az 1 747 néző még így is alulmúlt minden elvárást.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • takysoft #4
    Valóban gyengébb, mint a trailer.
    De egész nézhető lett. Hozta, amit vártam.
  • Dean Winchester #3
    szerintem egész jó lett, a korszak poénjait jól belevitték. Előzetes alapján vártakat megkaptam, némely filmmel ellentétben az előzetes brutál jó volt maga a film "elmegy" kategória
  • Montanosz #2
    hát az első rész ujranézős volt, ez nem, én unalmasnak találtam
  • Cyberdog #1
    Nekem tetszett a film... egész jól szórakoztam rajta.