Szekeres Viktor

Elkészült a másik A dzsungel könyve-adaptáció, amit 2018-ban mutatnak be

Mowgli lesz a címe Andy Serkis Dzsungel könyvés projektjének.

Pár éve elég nagy port kavart, amikor kiderült, hogy két A dzsungel könyve projekt is készülőben van. A Disney saját, élőszereplős változatát már bemutatta tavaly, és A dzsungel könyve zajos közönség- és kritikai sikert aratott: Amerikában 364, a világ többi részén pedig 603 milliós bevételt realizált a 175 milliós alkotás. Andy Serkis rendezése nyilván közel sem fog ekkorát durranni, de megvan az esély arra, hogy ugyancsak jól sikerül.

Az eredetileg Jungle Book: Origins címen bemutatni tervezett, Callie Kloves által írt film forgatása nem rég fejeződött be, és most már Mowgli címen fut a Warner Bros produkciója, ami a tervek szerint október 19-én kerülne bemutatásra az amerikai mozikban. Az élőszereplős és motion/performance capture technikával készített filmbe a farkasok által nevelt Maugli története lesz Rohan Chand főszereplésével. További szereplők: Andy Serkis, Christian Bale, Benedict Cumberbatch, Cate Blanchett, Peter Mullan, Tom Hollander, Naomie Harris, Eddie Marsan, Jack Reynor, Freida Pinto és Matthew Rhys.

Serkis a saját változatáról elmondta, hogy valamivel idősebb a célközönsége, inkább PG-13-as a film, jobban hasonlít A majmok bolygója-sorozathoz, mint a Jon Favreau-féle Disney-mozihoz, hiszen sötétebb a tónusa, s éppen ezért közelebb is áll Rudyard Kipling könyvéhez.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!