Szekeres Viktor

A TV2 lazán lemásolta az RTL Klub vetélkedőjét - és előz

A TV2-n már a héten elindul A Piramis.

Mint ismert, az RTL Klub arra hivatkozva hozta előre A Fal című, vásárolt licencen alapuló vetélkedőjének premierjét már ősz végére egy külön adás erejéig, hogy tudomásukra jutott, hogy a TV2 egy másolattal akarja beelőzni őket. Nos, a másolat (amit a TV2 promóiban eredetinek nevez) már december 27-én megérkezik, a TV2 ugyanis ekkor dobja be a játékát Stohl András műsorvezetésével, rögtön a Tények után.


Az időzítésben az az érdekes, hogy a TV2 műsorrendjében még mindig a Férjhez mész, mert azt mondtam című Diane Keaton-film szerepel szerdán 18:50-es kezdési időponttal, ami arra utal, hogy hirtelen, nem előre tervezett döntésről van szó. Magáról a játékról sok újat nem lehet elmondani, hiszen aki látta az RTL-es változatot, az tudja, hogy miről szól: párokról, feleletválasztós kérdésekről és óriási plinko táblákon legurított fényló labdákról.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • morguldae #5
    Van, hogy a "másolat" jobb is mint az eredeti :-)
    Az meg, hogy hasonló valami valamihez, az nem azt jelenti, hogy másolat lenne... Csak hasonló. Ha van két ember, aki nagyon hasonlít egymásra, akkor arra sem mondjuk, hogy a másolata! Hasonló de nem az! Egy számunkra tetszetős ötletet átvenni másoktól és azt a saját elképzelésünkre alakítani meg nem bűn. Miért ne lehetne... Ez a jogdíj fizetés meg egy baromság!
  • Vanek úr #4
    Mondjuk nem értem a hír címében az "és előz" részt, hiszen nem előz, az RTL-es előbb elindult (igaz, csak bemutató formájában, de elindult).

    De tényleg undorító, ahogy másolgatnak jobbra-balra. Akinek nem sikerült megvenni a jogot az eredetihez, az nem hogy másfajta műsort adna, hanem inkább lemásolja. "De miééééért?"
  • Zombee #3
    A Való Világ "eredeti" volt! :)
  • AnuluWork #2
    Kb. mint anno a Való Világ a Big Brother kapcsán.
  • zsozso29 #1
    haha jó nagy büntetést fog kapni a tv2 a másolatért...