Szekeres Viktor

Megvan a Tarantino-féle korhatáros Star Trek írója

Elkezdődött az új Star Trek szkriptjének írása.

A Quentin Tarantino-féle Star Trek-mozifilm kapcsán a napokban a Parmount stúdió több A-listás forgatókönyvíró ötleteit hallgatta meg, köztük volt többek között Mark L. Smith (The Revenant, The Hole), Lindsey Beer (Chaos Walking, Godzilla Vs. Kong) és Drew Pearce (Iron Man 3, Sherlock Holmes 3, Mission Impossible: Rogue Nation) is. Végül, a korábbi pletykáknak megfelelően Smith lett a befutó, ami egyben azt is jelenti, hogy a Ponyvaregény óta most fordul először elő, hogy nem Tarantino írja egyedül filmje forgatókönyvét.

Azt nem tudni egyelőre, hogy az új Star Trek-terv a mostani filmes szereplőkkel készülne el, vagy egy alternatív idővonalat mutatna be. És ezzel a projekttel egyébként az eredetileg tervezett Star Trek 4, aminek megírására J. D. Payne és Patrick McKay lett szerződtetve, és amiben Chris Hemsworth visszatért volna Kirk apjaként, hirtelen bizonytalan státuszba került.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wraithLord #6
    "Azt nem tudni egyelőre, hogy az új Star Trek-terv a mostani filmes szereplőkkel készülne el, vagy egy alternatív idővonalat mutatna be."

    Wut? Az alternatív idővonal alternatív idővonala? Miért Tarantino-val rendeztetik, ha nem biztos, hogy ezt fogja folytatni?
    (Nem mintha nagy baj lenne, ha nem folytatnák, meg a Star Trek amúgy is elsősorban sorozat, nem mozifilm, úgyhogy mindegy, de akkor is... érdekes...)
  • nkmedve #4
    Nagyon furcsa ez az egész projekt.
    Tarantino ezzel akarja lezárni a filmes karrierjét, vagy már nem érvényes az hogy csak 10 filmet fog forgatni? A másik meg, hogy Tarantino durvasága nem passzol egyáltalán az ST-hez. Vannak filmek amikből lenne igény R besorolású részre, de a Star Trek pont nem ilyen.

    Remélhetőleg azért valami jó kisül belőle, de szerintem nem kéne ismét reboot-olni új szereplőkkel az univerzumot, ahhoz legalább a 4. részt meg kellett volna előbb csinálni, azzal várhatóan lezárult volna Kirk története (ha az apját visszahozzák akkor ismét lesz valami csavar az idővonalban, szóval jó eséllyel visszatérünk az eredeti kontinuumba). Ha esetleg valami Picard-os dolog lenne akkor esetleg meg tudnám bocsájtani a dolgot, de erre kevés az esély. :)
    Utoljára szerkesztette: nkmedve, 2017.12.25. 12:03:06
  • leeloodallas #3
    És ez mitől lesz korhatáros? Mondjuk sem a Star Trek nem mozgat meg (az első részeket kivéve), pláne a Tarantino-filmek, szóval tényleg hülye vagyok, hogy egyáltalán elolvastam a cikket.
    Utoljára szerkesztette: leeloodallas, 2017.12.25. 08:07:22
  • jkedzs #2
    a Star Trek Beyond mekkora egy hulladék volt egyébként!
    még jó, hogy TK-ból vettem ki.
  • Diopapa #1
    Beam down mothafaka'! :D