Szekeres Viktor

Itt az egyik Oscar-esélyes, a Lady Bird magyar feliratos előzetese

Itthon csak márciusban fogjuk látni a Lady Birdöt.

Annak ellenére, hogy a Lady Bird számít az Oscar-jelölésekre egyik legnagyobb esélyes filmnek, Magyarországon valamiért csak március elsején kerül mozikba, de legalább a lenti feliratos előzetessel megkezdődött a reklámkampánya a Saoirse Ronan és Laurie Metcalf főszereplésével készített alkotásnak.


A hazai forgalmazó hivatalos szinopszisa a filmhez a következő: "Greta Gerwig első önálló rendezése merész, új hangot üt meg, bravúrosan tárja fel a humort és a pátoszt, amit egy anya és tinédzser lánya közti viharos viszony rejt.
Christine „Lady Bird” McPherson teljesen olyan, mint a szeretettől túláradó, megrögzötten makacs és határozott anyja, Marion, akivel örökös harcban áll. Marion nővér, és fáradhatatlanul dolgozik, hogy ellássa családját, miután Lady Bird apja elveszíti az állását. A kaliforniai Sacramentóban vagyunk 2002-ben, az amerikai gazdaság szeszélyesen változásai közepette játszódó történet érzékeny tükröt tart a kapcsolatoknak, melyek formálnak minket, a hiteknek, melyek meghatároznak minket, és a páratlan szépségű helynek, amelyet otthonnak nevezünk.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!